HomeSHOWBIZΔιαζύγιο 390 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Barbra Streisand!

Διαζύγιο 390 εκατομμυρίων δολαρίων για τη Barbra Streisand!

Οι φήμες για τον χωρισμό του ζευγαριού οργιάζουν το τελευταίο διάστημα και τα μέσα ενημέρωσης δείχνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την τύχη των ζύο συζύγων, καθώς το κόστος του διαζυγίου θα είναι ιλλιγγιώδες!

 

Η πασίγνωστη ηθοποιός Barbra Streisand είναι επι 15 χρόνια παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό, James Brolin! To ζευγάρι όλα αυτά τα χρόνια της κοινής του συμβίωσης ήταν πάντα αγαπημένο και δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή στον Τύπο να ασχοληθεί μαζί του! Ωστόσο τα σύννεφα άρχισαν να μαζεύονται για την συμβίωση των δύο συζύγων!

 

Η ηθοποιός που είναι κάτοχος δύο βραβείων Όσκαρ και έχει τιμηθεί πολλές φορές τόσο από το κοινό όσο και από συναδέλφους της, μάλλον δεν είναι όσο καλή σύζυγος παρουσιαζόταν τόσα χρόνια από τα αμερικάνικα media! Ο σύζυγός της είναι αυτός που έχει πρόβλημα από ότι λένε οι φήμες με τον γάμο τους.

 

Το μεγαλείο της μηρότητας!

 

Ο James Brolin, που κάνει επίσης καριέρα ηθοποιού, φαίνεται πως δεν μπορεί να αντέξει το πολύ “φορτωμένο” πρόγραμμα της συζύγου του. Οι φήμες λένε ότι ο ηθοποιός κάνει συνεχώς παράπονα ότι εκείνη τον παραμελεί και ότι τις ελάχιστες φορές που βρίσκονται του φέρεται δεσποτικά και σαν να είναι κατώτερός της!

 

“Περνάνε πλέον όλο και λιγότερο καιρό μαζί, εκείνος νιώθει πως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτές τις συνθήκες”, αναφέρει χαρακτηριστικά πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού!

 

Το διαζύγιο, που τελικά μοιάζει να είναι απόλυτα αποφασισμένο, κάνει εντύπωση, όχι μόνο λόγο της μεγάλης αναγνωρισημότητας των δύο ηθοποιών, αλλά κυρίως λόγω του απίστευτα μεγάλου χρηματικού ποσού που θα στοιχήσει. Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν το ζευγάρι μεταξύ άλλων θα πρέπει να χωρίει την τεράστια περιουσία που κατέχει και αγγίζει τα 390 εκατομμύρια δολάρια!

 

Δικαιολογημένα αναφέρεται από τον Τύπο ως “χρυσο” διαζύγιο!

 

 

Δείτε επίσης: Δείτε τις 10 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο!

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...