HomeMUSIC-OLDΝάντια Μπουλέ: "Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη"!

Νάντια Μπουλέ: “Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη”!

Για το Top Chef, τη σχέση της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου αλλά και τη σύγκριση με την Ευγενία Μανωλίδου μιλάει η Νάντια Μπουλέ

στο περιοδικό People. Για το Top Chef δήλωσε ότι έχει άγχος για το αν θα πετύχει καθώς "το κανάλι έχει επενδύσει πάνω σε αυτό το project και για μενα είναι η πρώτη μου μεγάλη δουλειά. Θέλω πολύ να ανταπεξέλθουμε στους στόχους του καναλιού αλλά και του κοινού".

Για τη σύγκριση με την Ευγενία Μανωλίδου αναφέρει ότι "γίνεται λόγω του κοινού θέματος των εκπομπών μας. Κατά τα άλλα, η τηλεοπτική μας πορεία μέχρι τώρα είναι τελείως διαφορετική".

Όσο για τον ανταγωνισμό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου απαντά: "Δεν αισθάνομαι ανταγωνισμό για τον Γρηγόρη. Πρόκειται για δουλειά και, εφόσον είναι επαγγελματικό θέμα, μένει εκεί. Δεν βάζω τη δουλειά μέσα στα προσωπικά μου. Και για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο όλο αυτό", ενώ για τη σχέση της με τον Γρηγόρη και το μέλλον της είπε: "Αυτή τη περίοδο δεν θα ήθελα να σου πω κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν σκέφτομαι το μέλλον μου μόνο το παρόν. Με αγχώνει πάρα πολύ να κάνω σχέδια για το μέλλον. Τα όνειρα του μέλλοντος πρέπει να πατήσουν στο παρόν. Γι'αυτό με ενδιαφέρει να είναι καλό το παρόν που ζω".

Διαβαστε επισης

loading...