HomeSHOWBIZ"Δεν είμαι το κορίτσι της μιας βραδιάς"!

“Δεν είμαι το κορίτσι της μιας βραδιάς”!

Η γνωστή ηθοποιός έδωσε συνέντευξη σε μεγάλο περιοδικό και έκανε τις συγκεκριμένες δηλώσεις- φωτιά!

 

Ο λόγος για την ηθοποιό που έγινε διάσημη μέσα από τις σειρές της Disney και πρώην σύντροφο του Justin Bieber, την Selena Gomez! H ανερχόμενη σταρ του Hollywood, έδωσε συνέντευξη σε αμερικάνικο περιοδικό και δήλωσε πως ακόμα διανύει μια περίοδο “επανάστασης” και πως είναι στη φάση που παίρνει σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή της!

 

 

“Θα είμαι πάντα το κορίτσι που θα θέλεις να γνωρίσεις στους γονείς σου και όχι μόνο μια φορά. Όσο μεγαλώνω, τόσο περισσότερο μαθαίνω ότι πρέπει να είμαι ανοιχτή σε όλες τις ευκαιρίες. Μπορεί και να καώ και να μην γνωρίσω τους σωστούς ανθρώπους, αλλά δε θα το μάθω ποτέ αν δεν το δοκιμάσω”, είπε μιλώντας για της σχέσεις της με τους άντρες!

 

Αυτή είναι η μαμά της Γωγώ Μαστροκώστα!

 

Ακόμα, η Selena Gomez μίλησε για τον πολύκροτο χωρισμό της με τον Justin Bieber: “Ερωτεύεσαι και το συναίσθημα σε πλημμυρίζει. Έτσι λοιπόν όταν αυτό τελειώσει ένα κομμάτι του εαυτού σου γίνεται χίλια κομμάτια. Τότε λοιπόν ξυπνά ο επαναστάτης μέσα σου που σου λέει ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Το προσπάθησα, αλλά δεν ήμουν ποτέ αυτό το κορίτσι. Δεν είμαι το κορίτσι της μίας βραδιάς”.

 

 

Δείτε επίσης: Η Jennifer Aniston με νέο look!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...