HomeMEDIAΣοκ! Αξύριστος και με βρώμικο φανελάκι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης την...

Σοκ! Αξύριστος και με βρώμικο φανελάκι ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης την ημέρα των εκλογών!

Σε ένα απίστευτο στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός τον νέο δήμαρχο της Νέας Υόρκης!

 

Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο εξελέγει με τεράστιο ποσοστό δήμαρχος της μεγαλούπολης και μάλιστα θα μείνει στην ιστορία αφού είναι ο πρώτος Δημοκρατικός δήμαρχος που ψηφίστηκε στο συγκεκριμένο αξίωμα τα τελευταία 20 χρόνια!

 

Ωστόσο οι ψηφοφόροι θα έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν θα είδαν τις φωτογραφίες που διέρευσαν που έδειχναν τον νέο δήμαρχο να κυκλοφορεί ανήμερα της εκλογής του με τις πιτζάμες και τελείως αξύριστος και ατημέλητος!

 

Ο παπαράτσι βέβαια “παραμόνευε” έξω από το σπίτι του νέου δημάρχου, πάρα πολύ νωρίς το πρωί για να τον πετύχει! Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο σε ένα στιγμιότυπο άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να υποδεχτεί την κόρη του η οποία κατεφθασε από την Καλιφόρνια όπου σπουδάζει για να βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της την ημέρα των εκλογών!

 

Ο Αγάθωνας Ιακωβίδης στο “ΝΤΑΜΙΡΑ”

 

Έτσι, λοιπόν η αιτία της αργοπορείας του δημάρχου δεν ήταν ότι τον πήρε ο ύπνος αλλά η επιστροφή της κόρης του! Στην ερώτηση των δημοσιογράφων λοιπόν, για τον λόγο της αργοπορείας του, εκείνος είπε: “Και όμως δεν αποκοιμήθηκα…”

 

Έτσι λοιπόν ο καινούργιος δήμαρχος της Νέας Υόρκης θα μείνει για πάντα ως ο… τεμπέλης δήμαρχος που ατημέλελητος και αξύριστος άργησε την ημέρα της εκλογής του!

 

 

 

Δείτε επίσης: Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μας καλημέρισε από το κρεβάτι της!

Διαβαστε επισης

loading...