HomeCINEMAScarlett Johansson: Η γοητευτικότερη ηθοποιός του Hollywood!

Scarlett Johansson: Η γοητευτικότερη ηθοποιός του Hollywood!

Η Scarlett Johansson ανακηρύχθηκε η πιο σέξυ γυναίκα εν ζωή από το Esquire, σε αυτό τον υπέροχο ετήσιο τίτλο που μας δίνει αφορμή να συζητήσουμε για κάποιες από τις ταινίες σταθμούς στην καριέρα της!

 

Πολλές και διαφορετικές ήταν μέχρι τώρα οι συμμετοχές της επιτυχημένης ηθοποιού ε πολλές ταινίες του Hollywood. Αυτές είναι μερικές:

 

Η μαύρη Ντάλια

 

 

Σε ρόλο μιας σαγηνευτικής fame fatale, η ηθοποιός συμμετέχει σε ένα σύγχρονο φιλμ νουάρ!

 

Ξένες ταινίες που γυρίστηκαν στην Ελλάδα!

 

The Avengers

 

 

Η  Scarlett στον ρόλο της σούπερ ηρωίδας Black Widow έκανε μια μεγάλη επιτυχία. Από τη σκηνή της αρχής που παίρνει πληροφορίες μέχρι τη σκηνή του τέλους όπου σώζει τον κόσμο, το σίγουρο είναι ότι στα χέρια τυης Scarlett Johansson μπορείς να νιώσεις ασφαλής!

 

Match Point

 

 

Πουθενά δεν υπήρξε τελειότερη femme fatale από ό,τι εδώ, όπου και εκκίνησε τη συνεργασία της με τον Woody Allen ως μια κοπέλα τόσο αβάσταχτα σέξι που ένας άντρας δε θα δίσταζε να διαλύσει τη ζωή του για χάρη της!

 

Τι δήλωσε η Ελένη Χατζίδου για την πλαστική στην μύτη;

 

The Prestige

 

 

Σε μια ιστορία δύο αντίπαλων μάγων που χρησιμοποιούν όμορφες γυναίκες επί σκηνής για να παραπλανήσουν τον θεατή, χρησιμοποίησε μια όμορφη γυναίκα εν μέσω ενός περίπλοκου στόρι ανατροπών, για να παραπλανήσει τον θεατή.

 

Vicky Cristina Barcelona

 

 

Σε ακόμα μία ταινία του Woody Allen, έκανε για λίγο μούσα του τη Scarlett, χαρίζοντάς μαγικές στιγμές όπως ας πούμε τη χαρά της ξέγνοιαστης ευρωπαϊκής αύρας για μια φοιτήτρια που ψάχνεται…

 

 

Δείτε επίσης: 5 ηθοποιοί που πέτυχαν στους ρόλους τους παρά το “κράξιμο” που είχαν ακούσει!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...