HomeSHOWBIZH Αλίκη Καρποδίνη από το Next Top Model 2 στο Maxim...

H Αλίκη Καρποδίνη από το Next Top Model 2 στο Maxim…

…στα 16 της!!!

Ναι, καλά καταλάβατε, το επίδοξο top model φωτογραφήθηκε σε αυτή την ηλικία στο αντρικό περιοδικό "Maxim" το 2007. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της:

Πώς είναι να είσαι δεκαέξι και κάτι και να σε αφήνουν να κυκλοφορείς ελεύθερη; Το ξέρεις ότι είσαι πολύ σέξι;

Πώς είναι δυνατόν να μην το ξέρω; Ακόμα και στο σχολείο έχω πρόβλημα. «Καρφώνονται» πάνω μου συνέχεια, αλλά τι να κάνω; Έτσι είμαι. Το να αναστατώνω όμως τους πάντες γύρω μου είναι κάπως βαρετό. Δεν προσπαθούν καν να με εντυπωσιάσουν, να κάνουν κάτι για να τραβήξουν την προσοχή μου.

Γιατί πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό;

Γιατί όλοι είναι δειλοί. Ξέρω ότι είμαι εντυπωσιακή, ότι είμαι σέξι…

…και μετριόφρων!

(σ.σ.: Γελάει.) Γιατί; Έχεις αντίθετη άποψη; Κοίτα, είμαι ωραία, εντυπωσιακή, αρκετά πιο ψηλή από τους συμμαθητές μου, οπότε τι θα περίμενες; Για να με πλησιάσουν πρέπει να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, κι αυτά είναι ακόμα αμούστακα παιδάκια. Εμένα δεν θα με ενδιέφεραν ποτέ ένα παιδάκι, οπότε καλά κάνουν και δεν με πλησιάζουν.

Δεσμό έχεις;

Με έναν άνθρωπο που με καλύπτει απόλυτα σε όλα. Είναι γοητευτικός και τρυφερός. Είναι μεγαλύτερός μου σε ηλικία, αλλά πολύ κοντά στα θέλω μου και στις ανάγκες μου. Και είναι και ο πρώτος μου. Είμαι κολλημένη με την πάρτη του.

Τα είπες όλα πολύ γρήγορα για να μη σε ρωτήσω πιο πονηρές λεπτομέρειες για τη σχέση σου;

Αφού θα με ρωτήσεις, το ξέρω! Είναι ο άντρας μου και είμαι η γυναίκα του, και φροντίζει να μου το δείχνει.

Με ποιον τρόπο σε κέρδισε; Γιατί, αν και εντυπωσιακή, είσαι πιτσιρίκα, και συνήθως οι μικρές κωλώνετε λίγο.

Αυτό είναι αλήθεια. Δυσκολευόμαστε σε αυτή την ηλικία λίγο. Αλλά εγώ, λόγω πρόωρης ανάπτυξης, ήμουν πιο μπροστά από τις συνομήλικές μου. Εκείνος απλώς είχε υπομονή και επιμονή. Σκέψου ότι ήμασταν έξι μήνες μαζί και ούτε χέρι δεν είχε απλώσει πάνω μου. Με σεβάστηκε πολύ.

Διαβαστε επισης

loading...