HomeCINEMA10η ημέρα: Μια ταινία για την ανθρώπινη δύναμη για επιβίωση!

10η ημέρα: Μια ταινία για την ανθρώπινη δύναμη για επιβίωση!

Μια ταινία που ισορροπεί μεταξύ του μελοδράματος και του ηθογραφικού ντοκυμαντερ! Μια ταινία για την απίστευτη ιστορία της επιβίωσης ενός μετανάστη στη Αθήνα της κρίσης!

 

Ένας νεαρός Αφγανός, ο Αλί, καταφεύγει στη χώρα μας προσπαθώντας να ξεφύγει από τη δυστυχία που έχουν σπείρει οι Ταλιμπάν στη δική του χώρα. Και ενώ όλο νοσταλγεί τις παλιότερες καλές μέρες του Αφγανιστάν, ο Αλί στην Αθήνα περνάει απίστευτες ιστορίες επιβίωσης. Ταπεινώνεται από διάφορους Έλληνες με τους οποίους συναλλάσσεται επαγγελματικά, μια μεγαλοκυρία του ζητάει σεξουαλικές υπηρεσίες, ενός έμπορος ναρκωτικών τον εκβιάζει, γενικά στην ταινία βλέπουμε την ιστορία μαρτυρίου και άσχημων συνθηκών επιβίωσης ενός μοναχικού μετανάστη στην Ελλάδα!

 

Μάρθα Καραγιάννη το πιο καυτό σώμα στον ελληνικό κινηματογράφο!

 

Ο Αλί τρώει ό,τι βρει, μαζεύει τα γνωστά σιδερικά στο καρότσι του σουπερμάρκετ από τους δρόμους, και κάνει υπομονή. Γιατί πιστεύει. Όλα αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που πραγματεύεται η συγκεκριμένη μυθοπλασία που αγγίζει τα όρια του ντοκυμαντέρ του Βασίλη Μαζωμένου!

 

Η ταινία έχει ήδη αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους και μάλιστα είχε αρκετά θετικά σχόλια από τους κριτικούς στο φεστιβάλ κινηματογράφου Θεσσαλονίκης!

 

 

Δείτε επίσης: Ο Γιώργος Λιάγκας για την αποχώρηση Μπούτου

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...