HomeCINEMA"Θαυμάζω υπερβολικά τον Brad Pitt"!

“Θαυμάζω υπερβολικά τον Brad Pitt”!

Αν και ο ίδιος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς τη νέας γενιάς και έχει ήδη αρκετά κολακευτικά σχόλια για τις υποκριτικές του δυνατότητες, ωστόσο αυτός θαυμάζει σαν ηθοποιό τον Brand Pitt!

 

O λόγος για τον ηθοποιό Michael Fassbender, ο οποίος προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση!

 

 

Τι και αν έχει βραβευτεί ως ο πιο σέξυ άντρας σύμφωνα με το αντρικό περιοδικό GQ και είναι το “αγαπημένο παιδί” του φεστιβάλ ταινιών στη Βενετία, αυτός θεωρεί τον δημοφιλή ηθοποιό Brad Pitt ως έναν ηθοποιό με εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες!  Σε συνέντευξη του, o ηθοποιός εκφράστηκε δημόσια για τον θαυμασμό που τρέφει για τον χολιγουντιανό σταρ: “Ο Brad είναι ένας υπέροχος άνθρωπός και έχει μία γενναιόδωρη ψυχή, έχω πολλούς λόγους να τον ευχαριστήσω. Για μένα ήταν πάντα νικητής. Μετά από την πρώτη μας δουλειά, μιλούσε σε πολλούς ανθρώπους του χώρου για΄μένα, και θέλω να τον ευχαριστήσω γι’ αυτό… ο Brad δεν στήριξε μόνο εμένα αλλά έχει ενθαρρύνει και άλλα νεαρά ταλέντα. Είναι από αυτούς τους ανθρώπους που χρειαζόμαστε στον χώρο”.

 

Τα “καρφιά” της Ελένης Χατζίδου για το Dancing with the Star!

 

O ηθοποιός μάλιστα μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Brad Pitt στη νέα ταινία “The Councelor” που αποτελεί μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της σεζόν! “Δεν μου απαντάει στο τηλέφωνο… Και από τότε τον  ακολουθώ. Θέλω να συμμετέχω σε κάθε ταινία που κάνει για να είμαι μαζί του”.

 

 

Δείτε επίσης: Τα πιο τρελά κόλπα με ντόμινο!

Διαβαστε επισης

loading...