HomeAGENDAΤα στάδια δημιουργίας του "The Pirates! Band of Misfits"

Τα στάδια δημιουργίας του “The Pirates! Band of Misfits”

The Pirates! Band of Misfits

Η ΕΚΘΕΣΗ

18 Οκτωβρίου – 19 Ιανουαρίου

THE MALL ATHENS

 

 

Δείτε από κοντά όλα τα στάδια δημιουργίας της δημοφιλούς ταινίας και φτιάξτε, σε πραγματικό χρόνο, το δικό σας animation!

 

 

Η έκθεση που εγκαινιάστηκε, πριν λίγους μήνες, στο Birmingham και το Liverpool, παρουσιάζει, για πρώτη φορά, στο ελληνικό κοινό τα εντυπωσιακά σκηνικά, τις πρωτότυπες μαριονέτες αλλά και τις τεχνικές με τις οποίες δημιουργήθηκε η δημοφιλής ταινία animation “The Pirates! Band of Misfits.”

 

Μία έκθεση-ύμνος στην δημιουργικότητα που προκύπτει μέσα από τη χρήση της τεχνολογίας σε συνδυασμό με την έμπνευση και τη φαντασία των δημιουργών της προτεινόμενης για Όσκαρ ταινίας, που δεν είναι άλλοι από την Sony Pictures και την Aardman Animations (Chicken Run, Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit).

 

Δείτε καρέ-καρέ πως δημιουργήθηκαν οι ήρωες της ταινίας μέσα από τη διαδικασία του post-production και φτιάξτε, σε πραγματικό χρόνο, το δικό σας σενάριο χρησιμοποιώντας την τεχνολογία του animation! Μία συγκλονιστική εμπειρία που εξάπτει τη φαντασία και εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους!

 

Την ίδια στιγμή, ο επισκέπτης της έκθεσης καλείται να γίνει μέρος του πληρώματος των πειρατών μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων όπως η μεταμφίεση και η ενεργός συμμετοχή του στην ταινία μέσω της τεχνολογίας blue-screen!

 

Ένα ταξίδι στην περιπέτεια και τον συναρπαστικό κόσμο των Πειρατών, με το εμβληματικό πειρατικό καράβι να δεσπόζει ανάμεσα στα υπόλοιπα αυθεντικά εκθέματα.

 

Οι πειρατές φιλοξενούνται στον 4ο όροφο του The Mall Athens στο πλαίσιο της έκθεσης «Καπετάνιοι & Πειρατές», δύο διαδραστικών εκθέσεων με ένα ενιαίο εισιτήριο που απευθύνονται σε όλη την οικογένεια.

 

 

Τιμή εισιτηρίου:

€7 (γενική είσοδος), €5 (σχολεία)

 

Ωράριο λειτουργίας:

Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-21:00

Σάββατο 10:00-22:00

Κυριακή και αργίες 10:00-21:00

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας για το κοινό: 210 6197933

Τηλέφωνο επικοινωνίας για σχολεία: 6973 203245

Διαβαστε επισης

loading...