HomeMEDIAΔιαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Κριού, για το μήνα Δεκέμβρη!

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Κριού, για το μήνα Δεκέμβρη!

ΕΡΩΤΑΣ:  Στον ερωτικό τομέα, διανύετε έναν από τους καλύτερους μήνες αυτού του έτους! Χρειάζεται όμως προσοχή στο πώς θα διαχειριστείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Να είστε λογικοί και να μην αφήνετε τον εαυτό σας να χειραγωγείται ! Αν πάλι είστε σε μια σχέση , ο Κρόνος θα βοηθήσει αρκετά στο να στεριώσει η σχέση αυτή, αλλά η παρουσία του Ερμή, της Αφροδίτης και του Πλούτωνα, ίσως να προκαλέσει μερικά προβληματάκια.  Πιο συγκεκριμένα, ο συνδυασμός αυτός, είναι πιθανόν να αποφέρει μια αποξένωση, που θα αποσταθεροποιήσει το δεσμό μεταξύ σας . Για να το αποφύγετε αυτό, θα πρέπει και οι δυο να κάνετε περισσότερα πράγματα μαζί και να είστε πιο αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον. Ένα ταξίδι, για παράδειγμα, θα βοηθούσε πολύ, στο να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο Δίας, που μπαίνει αυτό το μήνα στο ζώδιό σας, θα ευνοήσει τις διασινδέσεις σας στον εργασιακό τομέα, ενώ ο Άρης, θα ενεργοποιήσει την έμπνευσή σας. Αν ψάχνετε για δουλειά, σίγουρα αυτός ο Δεκέμβριος, είναι ο σωστός μήνας για να το κάνετε! Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ίσως εμφανιστούν κάποια απρόοπτα, που δεν τα υπολογίζατε. Πρέπει όμως να παραμείνετε ψύχραιμοι. Αυτό που χρειάζεστε, είναι ένας σωστός προγραμματισμός. Με υπομονή και επιμονή, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τα όποια προβλήματα, στο τέλος του μήνα.

ΥΓΕΙΑ: Ο μήνας αυτός θα βελτιώσει ριζικά τις άμυνές σας. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε, είναι οι εξαρτήσεις, στις οποίες άλλωστε είστε και επιρρεπείς. Περιορίστε λοιπόν, όσο το δυνατόν περισσότερο το κάπνισμα και το ποτό. Τέλος, χαλαρώστε!Διώξτε το άγχος και χαρείτε αυτά που έχετε και τους ανθρώπους που σας αγαπάνε.

 

Οι συνήθειες που θέλουμε να κόψουμε, αλλά δεν τα καταφέρνουμε ποτέ!

Διαβαστε επισης

loading...