HomeSHOWBIZ"Ήθελα να πηδήξω από τον τρίτο όροφο..."

“Ήθελα να πηδήξω από τον τρίτο όροφο…”

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο πολύ αγαπητός τραγουδιστής εξομολογήθηκε τις δύσκολες ώρες που πέρασε εξαιτίας των προβλημάτων υγείας της γυναίκας του και αναφέρθηκε στην δική του άσχημη ψυχολογική κατάσταση!

 

Ο λόγος για τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποιός υπήρξε παντρεμένος με μια γυναίκα με την οποία τώρα δεν είναι μαζί και η οποία του χάρισε την μοναχοκόρη του, Κωνσταντίνα! Ο τραγουδιστής σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι η γυναίκα του είχε αρρωστήσει από καρκίνο και μαζί με εκείνη  βίωσε και ο ίδιος τη σωματική και, κυρίως, ψυχολογική κατάπτωση εξαιτίας των δύσκολων στιγμών!

 

 

Γιατί τα μοντέλα μπορούν να βγουν φωτογραφίες και μόνα τους…

 

“Ο άνθρωπος που ήταν δίπλα της εκείνο το διάστημα μόλις πληροφορήθηκε ότι αντιμετώπιζε καρκίνο εξαφανίστηκε. Την πήρα στο σπίτι μου μαζί μου, της έδωσα όση αγάπη, κουράγιο και δύναμη μπορούσα για να μην μείνει το παιδί μου χωρίς μάνα. Μου χάρισε το ομορφότερο δώρο της ζωής μου, την Κωνσταντίνα μου. Δεν ήμουν δίπλα της από χρέος, αλλά από αγάπη και πόνο. Αισθανόμουν προσωπική υποχρέωση να βοηθήσω τη Ζώζα να γίνει καλά για να μεγαλώσει το παιδί μας. Όταν ο γιατρός μου είπε ότι η Ζώζα έχει καρκίνο, ήθελα να πηδήξω από τον τρίτο όροφο του γραφείου μου στο κενό. Κόντεψα να πεθάνω. Ο κουμπάρος μας που την κούραρε μου είπε: “Είναι άλλη μια δοκιμασία. Είσαι πολεμιστής, δεν θα τα παρατήσεις τώρα”.

 

 

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι καλύτερες ηθοποιοί που έχουν υποδηθεί την Catwoman!

Διαβαστε επισης

loading...