HomeMEDIAΔιαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Διδύμου, για το μήνα Δεκέμβρη!

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Διδύμου, για το μήνα Δεκέμβρη!

ΕΡΩΤΑΣ: Καλά τα μαντάτα! Από τις 8/12 ο Άρης περνάει στον φιλικό Ζυγό και δεν θα φύγει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την τύχη με το μέρος σας, οπότε είναι μια καλή περίοδος για να δοκιμάσετε να διανθίσετε την ερωτική σας ζωή και όχι μόνο! Ειδικά αν ανήκετε σε αυτούς που έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, είναι μια πολλή καλή ευκαιρία να αναζητήσετε νέες γνωριμίες ή αντίστοιχα, να έρθετε πιο κοντά με το δεσμό σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο κυβερνήτης σας Ερμής, θα βρίσκεται στον Σκορπιό από 21/11 έως 4/12. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου λοιπόν, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκα ως προς την εύρεση εργασίας αλλά και για την οργάνωση των εκκρεμοτήτων της δουλειάς σας. Παράλληλα, η αρμονική όψη με τον Δία από 24 έως 30/11 θα δώσει μία ώθηση στην οικονομική σας τόνωση, ενώ είναι πιθανόν να παρουσιαστεί και μία ευκαιριακή συγκυρία, που θα σας αποφέρει απροσδόκητα κέρδη!

ΥΓΕΙΑ: Το ίδιο σχεδόν διάστημα η επιρροή της συνόδου με τον Κρόνο, θέτει βάσεις για μετέπειτα εξελίξεις σε θέματα υγείας που πιθανά σας απασχολούν. Δηλαδή, αν κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, που διανύουμε τώρα, σας έχουν παρουσιαστεί κάποια μικρά προβλήματα με την υγεία σας, χαλαρώστε! Τις επόμενες μέρες, θα αποδειχτεί ότι δεν ήταν τίποτα το σοβαρό.

 

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Ταύρου, για το μήνα Δεκέμβρη!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...