HomeSHOWBIZΑφήνει το μόντελινγκ για να γίνει... εγκληματολόγος

Αφήνει το μόντελινγκ για να γίνει… εγκληματολόγος

Μπορεί από το 2010 που συμμετείχε στα Playmate και έπειτα να έχει κλέψει την παράσταση με τον τρόπο που ποζάρει σε φωτογραφίσεις, όμως εκείνη έχει άλλα σχέδια για τη σταδιοδρομία της!

 

Η Νατάσα Λυμπερίδου μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη ζωή της ύστερα από την απόκτηση του μεταπτυχιακού της! Μάλιστα! Η προκλητική Νατάσα έχει μόλις τελείωσει της σπουδές της στο Πάντειο πανεπιστήμιο στο τμήμα της Εγκληματολογίας και έχει ήδη κάνει το πρώτο της μεταπτυχιακό στο συγκεκριμένο αντικείμενο! “Όταν ήμουν στα Playmate σπούδαζα στο Πάντειο. Δεν το είχα βάλει σε δεύτερη μοίρα, αλλά το είχα αφήσει κάπως πίσω. Μετά τα έδωσα όλα και τελείωσα. Συνδύασα το μόντελινγκ με τις σπουδές και τα κατάφερα, δικαιώθηκα!”, ανέφερε χαρακτηριστικά!

 

Η Angelina Jolie ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα της ταινία!

 

Η Νατάσσα δεν έκρυψε πως οι γονείς της δεν είδαν με πολύ καλό μάτι τις αισθησιακές φωτογραφήσεις, αλλά την εμπιστεύονταν. “Αυτή τη στιγμή δεν με απασχολεί το πού θα εργαστώ, γιατί θέλω να κάνω ακόμα ένα πτυχίο. Το πήρα το πρώτο, πήγα για μεταπτυχιακό στο Λονδίνο και τώρα ετοιμάζομαι για δεύτερο πτυχίο. Θα μου άρεσε πολύ να εργαστεί για την επανένταξη ανθρώπων που έχουν διαπράξει κάποιο έγκλημα.”

 

Δείτε μερικές φωτογραφίες από παλιές φωτογραφίσεις της Νατάσας:

 

 

 

 

Δείτε επίσης: Παράταση εμφανίσεων της Νατάσας Μποφίλιου!

Διαβαστε επισης

loading...