HomeMEDIAΤι θα δούμε αυτή την Κυριακή «Στην πράξη»;

Τι θα δούμε αυτή την Κυριακή «Στην πράξη»;

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή  στις 12.30 το μεσημέρι στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Στην Πράξη» με καινοτομία, εφευρετικότητα, εθελοντισμό, κοινωνική προσφορά, τέχνες, αθλητισμό που συνθέτει όμορφα το πρόσωπο της άλλης Ελλάδας. Της νέας Ελλάδας που δεν το βάζει κάτω, αναγεννάται από τις στάχτες της και προχωρά σταθερά με το βλέμμα πάντα στην κορυφή.

Δείτε επίσης: Trailer των Avengers με σκηνές μόνο απ’ τις γκάφες στα γυρίσματα

 

Αυτή την Κυριακή, η Σύλβια παρουσιάζει το EGG-enter-grow-go μία πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Eurobank την οποία σχεδίασε και υλοποιεί με το Corallia με στόχο τη δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την τόνωση της νεανικής καινοτομικής επιχειρηματικότητας. Η κ. Λύδα Μοδιάνο-Λεών, σύμβουλος διοίκησης Eurobank και ο κ. Νικόλαος Βογιατζής, διευθυντής επιχειρηματικής ανάπτυξης και λειτουργιών Corallia, εξηγούν πώς για ένα χρόνο οι επιχειρηματικές ομάδες που παίρνουν μέρος υποστηρίζονται με σκοπό να επιταχύνουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα.

Παράλληλα,  ο Γιώργος Κορρές mentor στο πρόγραμμα EGG μιλά για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με το Egg και πως εμπνέεται ο ίδιος από τη νέα γενιά.

Η εκπομπή ανακαλύπτει σημεία ‘θησαυρούς’ στο κέντρο της Αθήνας με τους Athens Insiders που κάνουν διαφορετικές τουριστικές ξεναγήσεις, ενώ η Μαρία Πραστάκου από τους 180 degrees παρουσιάζει τα πολυμορφικά ρούχα που φοριούνται με πολλούς τρόπους!

Και από την επιχειρηματικότητα στην τέχνη…Η Σύλβια συναντά την Αγγέλικα Κοροβέση, γλύπτρια με πολλές διακρίσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δεκαετιών και σημαντικότερη αυτή στον Παγκόσμιο διαγωνισμό Γλυπτικής με θέμα τον Ολυμπισμό στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου 2008,όπου γίνεται Ολυμπιονίκης με το ασημένιο μετάλλιο, με το έργο της ‘Ειρήνη’.

Διαβαστε επισης

loading...