HomeCINEMAΣΟΚ για θρύλο του Hollywood ! Ξύλο, κακοποίηση και ένας γάμος με...

ΣΟΚ για θρύλο του Hollywood ! Ξύλο, κακοποίηση και ένας γάμος με έναν κρυφό gay

¨Οταν μιλάμε για ξύλο, για μία ζωή με πόρνες και απαξίωση από την κοινωνία και πάνω από όλα ένας γάμος που τελικά αποδεικνύεται ως το μεγαλύτερο ψέμα, έχουμε σίγουρα ένα βιβλίο που θα κάνει τεράστια εμπορική επιτυχία. Και όλα αυτά κάτω από τη λάμψη του παλιού Χόλλυγουντ.

H ερωτική σκηνή της Μπελούτσι

Η Maureen O’ Hara πολύ γνωστή ηθοποιός του 1950 – 1960, φε΄τος έκλεισε τα 93 της χρόνια και κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία της που άφησε άφωνο το Χόλλυγουντ. Ο λόγος; Η σχέση της και ο γάμος της με τον Will Price. Στο βιβλίο αναγράφεται ξεκάθαρα ότι ο Will Price ήταν ομοφιλόφυλος χωρίς όμως να το εχει αποδεχτεί σε κανέναν στο περιβάλλον του.

5 σέξι καμπυλωτές γυναίκες του Χόλλυγουντ

Αυτή η κρυφή του ταυτότητα από ότι φαίνεται τον έκανε βίαιο τόσο στη γυναίκα του όσο και σε πόρνες σε οίκους ανοχής όπου πήγαινε για να δημιουργήσει ντόρο για να μην καταλάβει κανείς το μυστικο του. Χαρακτηριστικά η Maureen περιγράφει ότι γέννησε πρόωρα επειδή ο Price την χτυπούσε στην κοιλιά τον ένατο μήνα της κύησης της. Επιπροσθετα αναφέρει ότι της έφαγε όλη την περιουσία αλλά και ότι είχανε γίνει ο περίγελος όποιας γειτονιάς και να έμεναν

 

Κερδίστε ένα iPhone 5s με ένα LIKE

Διαβαστε επισης

loading...