HomeMUSIC-OLDΑποκλειστικό: Πανικός στο club 22 με τον Πάνο Κιάμο! Φωτογραφίες

Αποκλειστικό: Πανικός στο club 22 με τον Πάνο Κιάμο! Φωτογραφίες

Κατάμεστο το πρώτο τριήμερο στο Club 22 με τον Πάνο Κιάμο παρέα με τους Vegas, την Βασιλική Νταντά και την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Η Δέσποινα Βανδή θα ανακηρυχτεί επίτιμη εθνική ευεργέτιδα από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας!

 

Ο Πάνος Κιάμος, ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας, επέστρεψε δυναμικά για δεύτερη σεζόν στο Club 22 και έβαλε φωτιά στη νυχτερινή διασκέδαση με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο που μόνο ο ίδιος καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση! Το σχήμα συμπλήρωσε το «φαινόμενο» Vegas, ένα από τα πιο επιτυχημένα καλλιτεχνικά σχήματα με τις εμφανίσεις τους να συζητιούνται πάντα! Οι 2 γυναίκες της παρέας η δυναμική Βασιλική Νταντά και η εντυπωσιακή Ειρήνη Παπαδοπούλου μάγεψαν με τις φωνές τους και καθήλωσαν το κοινό με τις εμφανίσεις τους.

 

Φίλοι και θαυμαστές έσπευσαν να τον απολαύσουν. Ανάμεσά τους ο Κώστας Κόκλας με την παρέα του αλλά και ο Γιώργος Μαζωνάκης! Ο Γιώργος Μαζωνάκης στα πρώτα τραπέζια πήρε το μικρώφονο και τραγούδησε παρέα με τον Πάνο Κιάμο όλες τις μεγάλες του επιτυχίες ξεσηκώνοντας το κοινό που δεν σταματούσε να χορεύει, να χειροκροτεί με τα λουλούδια να πέφτουν βροχή!

 

Οι καλλιτέχνες με το κέφι, τη ζωντάνια και το πρόγραμμά τους έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ξεσήκωσαν το κοινό που χόρευε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Διαβαστε επισης

loading...