HomeMEDIAΔιαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Ζυγού, για το μήνα Δεκέμβρη!

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Ζυγού, για το μήνα Δεκέμβρη!

ΕΡΩΤΑΣ: Είναι γνωστό ότι βαριέστε εύκολα και απεχθάνεστε τη ρουτίνα. Αν είστε σε μία μακροχρόνια σχέση και αισθάνεστε ότι τα πράγματα είναι στάσιμα, πάρτε πρωτοβουλία τώρα! Το ξέρω ότι δεν σας αρέσει, αλλά δεν γίνετε να περιμένετε τα πάντα από τον άλλον. Επιδιώξτε μία ανανέωση και βγάλτε από μέσα σας το δημιουργικό σας εαυτό, για τον οποίο φημίζεστε. Επίσης, να ξέρετε ότι η γοητεία που ασκείτε στους γύρω σας, θα κάνει και πάλι το θαύμα της…Μία παρουσία θα εμφανιστεί στον επαγγελματικό τομέα και θα δώσει καινούργιο ενδιαφέρον στην καθημερινότητά σας.

ΕΡΓΑΣΙΑ-ΧΡΗΜΑ: Ο επαγγελματικός τομέας σας, κυμαίνεται σε καλά επίπεδα, γενικά. Χρειάζεται προσοχή όμως, καθώς στο φυσικό τομέα της καριέρας σας παραμένει ο Πλούτωνας και θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, που βρίσκεται στο ζώδιό σας. Δώστε τόπο στην οργή και μην απαντάτε στις προκλήσεις που δέχεστε στο χώρο εργασίας σας. Ο αυθορμητισμός σας μπορεί να είναι το κύριο χαρακτηριστικό σας (μετά την αναποφασιστικότητά σας φυσικά), αλλά αν θέλετε να κρατήσετε τη δουλειά σας, χρειάζεται να τον ελέγξετε λίγο, κυρίως όταν θυμώνετε.

ΥΓΕΙΑ: Σε αυτόν τον τομέα, όλα βαίνουν καλώς. Ακόμα και το άγχος που σας δημιουργούν όλα τα προβλήματα που έχετε βάλει στην άκρη, εξαφανίζεται σταδιακά, γιατί μετά τις 10 του μήνα, θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη, όσα σας απασχολούν.

 

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Παρθένου, για το μήνα Δεκέμβρη!

Διαβαστε επισης

loading...