HomeSHOWBIZ"Εγώ σκότωσα τον John F. Kennedy"

“Εγώ σκότωσα τον John F. Kennedy”

Μαθετε ποιός κρύβεται πίσω από την πιο σκοτεινή και συνταρακτική δολοφονία όλων των εποχών!

 

“Ναι, ομολογώ εγώ τον σκότωσα και είμαι χαρούμενος που το έκανα!”, αυτά ήταν τα λόγια του ανθρώπου που υποστήριξε ότι ήταν ένοχος για τη δολοφονία! Πρόκειται για τον Carlos Marcello, ο οποίος ήταν αρχηγός της μαφίας την περίοδο που έλαβε χώρα η πιο διάσημη δολοφονία όλων των εποχών! Μπορεί επίσημα οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να υπέδειξαν ως ένοχο του φόνου τον Lee Harvey Oswald, ωστόσο τα στοιχεία δείχνουν μια τελείως άλλη οπτική του θέματος!

 

ΣΟΚ! Ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στον Αλέξη Κούγια!

 

Οι μυστικές υπηρεσίες, που υποψιάζονταν τον βαρόνο της μαφίας,  χρησιμοποίησαν έναν πρώην βετεράνο του στρατού και κατάδικο στις φυλακές για να πλησιάσει τον μαφιόζο και να τον κάνει να “ανοιχτει”!

 

Ο βετεράνος του στρατού έπρεπε να μαγνητοφωνήσει τον Carlos Marcello, κρυφά και να αποσπάσει την ομολογία του! Κάτι που τελικά έγινε. Παριστάνοντας ο βετεράνος τον φίλο του μαφιόζου, τον κατέγραψε να του εκμυστηρεύεται ότι: “Εγώ σκότωσα τον JFK και χαίρομαι που το έκανα!”  Κατά την ομολογία του ανέφερε πως πλησίασε τον Lee Harvey Oswald και του έδωσε το όπλο με το οποίο πυροβόλησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ!

 

Αν και η εκδοχή αυτή δεν είχε έρθει στο φως μέχρι τώρα, ωστόσο έπειτα από μεγάλη έρευνα αμερικανικού εντύπου τα σκοτεινά κομμάτια του παζλ της πιο γνωστής δολοφονίας όλων των εποχών έρχονται στο φως!

 

 

Δείτε επίσης: Δείτε το νέο “φτωχικό” σπίτι του ζεύγους Beckham!

 

 

Διαβαστε επισης

loading...