HomeCINEMAΔιάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι έκλεψε πίνακα μεγάλης αξίας!

Διάσημος ηθοποιός κατηγορείται ότι έκλεψε πίνακα μεγάλης αξίας!

Κατηγορείται ότι έκλεψε έναν πίνακα του Άντι Γουόρχολ που απεικόνιζε την Φάρα Φόσετ, από το σπίτι της μετά το θάνατό της.

 

Ο λόγος για τον ηθοποιό Ράιαν Ο΄ Νιλ, ο οποίος βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στο Λος Άντζελες. Το Πανεπιστήμιο του Τέξας, όπου σπούδασε ο ηθοποιός και η πρώην σύντροφός του υπέβαλε μήνυση εναντίον του , υποστηρίζοντας ότι ο ηθοποιός είχε αρπάξει το έργο που βρισκόταν στην κατοχή του πανεπιστημίου!

 

 

Το έργο του Γουόρχολ απεικονίζει την Φόσετ, σε νεαρή ηλικία. Το Πανεπιστήμιο διαβεβαιώνει ότι η ηθοποιός, που πέθανε το 2009, είχε κληροδοτήσει στο ίδρυμα το σύνολο των έργων τέχνης που της ανήκαν. Το Πανεπιστήμιο έχει ήδη στην κατοχή του άλλο ένα πορτρέτο που ζωγράφισε ο Γουόρχολ και τώρα το δικαστήριο ήρθε η ώρα να επιδικάσει την υπόθεση!

 

Η μεγαλύτερη κινυηματογραφική αποτυχία της χρονιάς!

 

Κατά τη διάρκεια ακροαματικής διαδικασίας, δικηγόρος του ιδρύματος, εξήγησε ότι ο γνωστός ηθοποιός έκλεψε τον πίνακα όταν εισέβαλε στο διαμέρισμα της Φόσετ, λίγο μετά τον θάνατό της.

 

Αντίθετα, ο δικηγόρος του Ράιαν Ο΄ Νιλ, υποστήριξε από την πλευρά του ότι το πανεπιστήμιο επιχειρεί να πάρει με το συγκεκριμένο τέχνασμα από τον πελάτη του το μοναδικό πορτρέτο που κατέχει από την πολυαγαπημένη του σύζυγο!

 

 

Δείτε επίσης: Πώς το facebook ευθύνεται για τον ομαδικό βιασμό μίας 14χρονης!

 

Διαβαστε επισης

loading...