HomeSHOWBIZΤζένη Μπαλατσινού: Ο Αντ1 μας είχε προτείνει το πρωινό πριν την Σκορδά...

Τζένη Μπαλατσινού: Ο Αντ1 μας είχε προτείνει το πρωινό πριν την Σκορδά – Λιάγκα”

Σε συνέντευξη που έδωσε η παρουσιάστρια σε μεγάλο περιοδικό, αποκάλυψε ότι είχε προταθεί σε εκείνη και τον σύζυγό της να παρουσιάσουν το πρωινό στον Αντ1!

 

Αρχικά η Τζένη Μπαλατσινού απάντησε σε όσα ακούγονται για τη σύγκριση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά! “∆εν το σκεφτήκαµε ποτέ, γιατί κανένας δεν µπορεί να αντιγράψει κανέναν. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Η αλήθεια είναι ότι µας είχαν προτείνει και στο παρελθόν να αναλάβουµε την πρωινή ζώνη και είχαµε αρνηθεί. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Πέτρος δέχτηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το Βράδυ κι εγώ λίγο αργότερα για το Dancing on ice, ο Γιάννης Λάτσιος µάς είχε ζητήσει να παρουσιάσουµε το πρωινό. Για να είµαι ειλικρινής, ακόµα και όταν µας ζήτησαν να είµαστε µαζί στο Dancing on ice είχαµε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά επειδή ήταν πολύ διαφορετικοί οι ρόλοι αποδεχτήκαµε την πρόταση”.

 

Η Κατερίνα Στικούδη χωρίς μακιγιάζ ευχαριστεί τους φαν της!

 

Η παρουσιάστρια, τέλος, αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο της ζωής της με τις οικονομικές δυσκολίες της οικογένειάς της και αναφέρθηκε στον τρόπο που το αντιμετώπισε αυτό, λέγοντας ότι τότε είχε πονέσει και κλάψει πολύ, χωρίς όμως να το δείχνει στον κόσμο!

 

 

Δείτε επίσης: Βγήκε από το Δαφνί η Βίκυ Σταμάτη!

Διαβαστε επισης

loading...