HomeMEDIAΘα απολυθεί τελικά η καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά...

Θα απολυθεί τελικά η καθηγήτρια που έπιασε το γιο του Αντώνη Σαμαρά να αντιγράφει;

Κατά τη διάρκεια των απολυτηρίων εξετάσεων της  Γ’ τάξης του Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών (Ιούνιος 2012) στο μάθημα της Χημείας και στο πλαίσιο των καθηκόντων της ως επιτηρήτριας, η εκπαιδευτικός  Ευφροσύνη Μπουλούτα, αναγκάστηκε να κάνει πολλές φορές παρατήρηση σε μαθητή που προσπαθούσε να αντιγράψει. Δυστυχώς όμως για εκείνη, ο μαθητής δεν ήταν άλλος, από το γιο του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά…Στο τέλος και ύστερα από παρατεταμένες παρατηρήσεις, η καθηγήτρια αναγκάστηκε να μονογράψει την κόλλα του.

 

Επειτα από έναν μόλις μήνα, μετά το περιστατικό, η Διοίκηση του Κολλεγίου προχώρησε σε καταγγελία σύμβασης της εκπαιδευτικού, η οποία υπηρετούσε επί είκοσι ένα (21) χρόνια στο Γυμνάσιο του Κολλεγίου Αθηνών και είχε επανειλημμένως αξιολογηθεί θετικά από τη Διεύθυνση του σχολείου (με την τελευταία- θετική – αξιολόγηση να έχει γίνει το σχολικό έτος 2011-2012).

Η εκπαιδευτικός όμως, αποφάσισε να προσφύγει στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκε. Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με απόφασή του επέβαλλε την άμεση ολοκλήρωση της διοικητικής διαδικασίας από το ΚΥΣΔΕ, ώστε να εκδώσει οριστική απόφαση επί του θέματος. Ετσι, η τύχη της ηρωικής καθηγήτριας, θα κριθεί σήμερα Πέμπτη, 28/11.

 

Άλλη μία «Αυτοψία» που δεν πρέπει να χάσετε!

 

Διαβαστε επισης

loading...