HomeMEDIAΠοιος βουλευτής προβλέπει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ;

Ποιος βουλευτής προβλέπει συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ;

 «Η ανάγκη θα φέρει τη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ» προέβλεψε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας μιλώντας στην εκπομπή «Ευθέως» της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ και τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο.

«Οι συγκρούσεις Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι ανούσιες» τόνισε ο κ. Πολύδωρας και υπογράμμισε: «Βεβαίως βλέπω συνεργασία όπως έγινε και στη Γερμανία με το μεγάλο συνασπισμό». Ο έμπειρος πολιτικός καταφέρθηκε κατά των δανειστών μας προτείνοντας να «οργανώσουμε τη ρήξη». Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό του άσκησε κριτική λέγοντας ότι «ο Σαμαράς επενδύει στην καλή βούληση των Ευρωπαίων». «Η Μέρκελ είδε το Σαμαρά για δικό της όφελος» επισήμανε, αναφερόμενος στην τελευταία συνάντηση των δύο ηγετών, υπογραμμίζοντας το φόβο που υπάρχει στην Ευρώπη για την άνοδο των Ευρωσκεπτικιστών.  

 

Κριτική άσκησε και στον υπουργό Οικονομικών κυρίως για την επιβολή του φόρου στα ακίνητα, ενώ τόνισε ότι «η πολιτική έχει υποχωρήσει στη διεθνή τραπεζική». Σε ότι αφορά την ψήφο του στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο είπε ότι «δεν είμαι έτοιμος να τεθώ εκτός μάχης» και πρότεινε μια σειρά διευκολύνσεων για να μην προχωρούν οι τράπεζες σε πλειστηριασμούς. «Με τους πλειστηριασμούς φτάνω στα όριά μου» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ δεν δίστασε να παραδεχτεί: «έχω ψηφίσει πολλές φορές παρά τη συνείδησή μου».

Ερωτηθείς για στοιχεία γύρω από τις φωτιές του 2007 στην Πελοπόννησο με δεκάδες θύματα, παραδέχτηκε ότι «υπάρχουν τεκμήρια για εμπρησμούς» και σε πολιτικό επίπεδο είπε ότι «κάποιοι έπαιζαν τα ρέστα τους για την πτώση του Καραμανλή»  

Diane Kruger: Χαλάρωση σε ξενοδοχείο του Μεξικό!

Διαβαστε επισης

loading...