HomeCINEMAΜάθετε τα πάντα για τις Χρυσές Σφαίρες που έρχονται...

Μάθετε τα πάντα για τις Χρυσές Σφαίρες που έρχονται…

Δυο ελληνικές παρουσίες στις αρχικές υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες. Εκτός της κούρσας η ηθοποιός λόγω της συμμετοχής της στην ταινία “Ηer”!

 

Θρίλερ αποτελεί πλέον η συμμετοχή της Scarlett Johansson, καθώς οι διοργανωτές δεν ξέρουν αν μπορούν να επιτρέψουν να συμμετάσχει στην κούρσα των βραβείων η ηθοποιός μόνο εξαιτίας της φωνής της! Ο λόγος είναι ότι η ηθοποιός στη νέα ταινία δεν συμμετέχει με τη φυσική της παρουσία, αλλά μόνο με την φωνή της αφού κάνει την ομιλία ενός υπολογιστικού συστήματος και δεν φαίνεται πουθενά μέσα στην πλοκή!

 

Έτσι οι Χρυσές Σφαίρες αποφάσισαν να πουν “όχι” στη συμμετοχή της ηθοποιού, ενώ δεν έκαναν το ίδιο οι διοργανωτές των βραβείων Όσκαρ που αποφάσισαν να δεχτού την υποψηφιότητα της Scarlett Johansson!

 

Διαβάστε πρώτοι το ζώδιο του Αιγόκαιρου για τον μήνα Δεκέμβρη!

 

Ανάμεσα στις ταινίες της μακράς αρχικής λίστας υποψηφίων βρίσκεται και το βαρύ πυροβολικό της κατηγορίας “Η Ζωή της Αντέλ”, που, ενώ αποκλείστηκε από τα Όσκαρ λόγω προγραμματισμού διανομής, είναι το φαβορί όχι μόνο για την πεντάδα, αλλά και για το βραβείο!

 

Άλλες ελληνικες ταινίες που βρίσκονται ανάμεσα στις υποψηφιότητες είναι “Το Αγόρι Τρώει το Φαγητό του Πουλιού” του Έκτορα Λυγίζου και το “Αν” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη!

 

 

Δείτε επίσης: Τρεις ελληνικές φωτογραφίες ανάμεσα στις καλύτερες τις χρονιάς!

Διαβαστε επισης

loading...