HomeMEDIAΉρθε η στιγμή να ακούσετε τη συνέχεια της θρυλικής φράσης του Γιώργου...

Ήρθε η στιγμή να ακούσετε τη συνέχεια της θρυλικής φράσης του Γιώργου Παπανδρέου «Λεφτά υπάρχουν»!

Η θρυλική φράση του Γιώργου Παπανδρέου είχε και συνέχεια και κανείς δε έψαξε να ακούσει όλη την ομιλία,  αφού όλοι βεβαίως σταθήκαμε σε αυτή τη φράση που απομονώθηκε και έπαιξε παντού,  θέλοντας να αποδώσουμε την άθλια πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου που σαφώς και ήταν άθλια αλλά στο συγκεκριμένο κομμάτι τελικά, άλλο ήθελε να πει ο ποιητής. 

Δείτε επίσης: 20 χρόνια Star! Όλα τα αστέρια του σταθμού εύχονται «χρόνια πολλά» στο κανάλι τους! Βίντεο

«Λεφτά υπάρχουν, αν τα διεκδικήσεις αν τα προσελκύσεις με επενδύσεις, αν νοικοκυρέψεις το κράτος, αν αξιοποιήσεις τις παραγωγικές δυνατότητες της χώρας».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Δραγασάκης, σε συνέντευξη που έδωσε στο left.gr είπε για το συγκεκριμένο: «Αδικούμε λίγο τον Παπανδρέου. Είχε πει το “υπάρχουν λεφτά” με την έννοια πού πάνε τα λεφτά, αυτό τότε είχε μια λογική, καθώς, χρησιμοποιώντας σαν παράδειγμα το έτος 2008, πριν την κρίση, η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δισ. ευρώ – 15 δισ. από καθαρή αύξηση του εθνικού εισοδήματος ετησίως , τρία με τέσσερα δισ. από ευρωπαϊκούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα η συζήτηση ήταν πού πάνε αυτά τα λεφτά, πώς τα χρησιμοποιούμε».

Διαβαστε επισης

loading...