HomeMEDIAΓια μια ώρα ανάγκης: Αυτόματος πωλητής... δονητών σε σιδηροδρομικό σταθμό!

Για μια ώρα ανάγκης: Αυτόματος πωλητής… δονητών σε σιδηροδρομικό σταθμό!

Γιατί το να υπήρχε ένα μηχάνημα εκδοσης εισητηρίων στον σταθμό δεν θα είχε ενδιαφέρον, ενώ ενας αυτόματος πωλητής με… δονητές, όπως και να το κάνουμε, κάνει τη διαφορά!

 

Και όλα αυτά στην βορειοανατολική Ιταλία, στην πόλη Κασάρσα, όπου για κάποιο ανεξήγητο λόγο έβαλαν στον σιδηροδρομικό σταθμό αυτόματο πωλητή, όχι τροφίμων ή ποτών, αλλά… δονητών! Επίσης οι επιβάτες, όσο περίμεναν το δρομολόγιό τους μπορούσαν να αγοράσουν και άλλα ερωτικά παιχνίδια, μέχρι και φουσκωτή κούκλα…

 

Ο Μπερλουσκόνι, ο Πούτιν και… το σκυλάκι Ντούντου!

 

Βέβαια, η ιδέα αυτή, όλως παραδόξως, δεν βρήκε κανέναν υποστηριχτή! “Είναι ατιμαστικό. Ο γιος μου είδε ένα τεράστιο ερωτικό παιχνίδι και με ρώτησε “μαμά τι είναι αυτό;”. Ήταν ένας τεράστιος μαύρος δονητής και ο γιος μου είναι μόλις τεσσάρων ετών. Ποιός τρελός αποφάσισε να το βάλει εκεί;”, ανέφερε αγανακτησμένη μία μητέρα τριων παιδιών!

 

Βέβαια κάποιες κυρίες συμφώνησαν με την εγκατάσταση του αυτόματου πωλητή στο σημείο. Λογικό αν σκεφτεί κανείς πόση ώρα πρέπει να περιμένει κάποιος τον επόμενο συρμό, χωρίς να κάνει τίποτα για να περάσει η ώρα!

 

 

Δείτε επίσης: Υποβρύχιο- φάντασμα ανακαλύφθηκε ανοιχτά των ακτών της Χαβάης!

Διαβαστε επισης

loading...