Η εταιρεία Β. Σ. Καρούλιας ΑΒΕΕΠ παρουσίασε τα ιδιαίτερα προϊόντα του Οίκου Rémy Martin, που εκπροσωπεί και διανέμει στην ελληνική αγορά, με μία σειρά ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Δεκεμβρίου.
Ο International Ambassador του οίκου, Mr. Alexandre Quintin, επισκέφτηκε τη χώρα μας με σκοπό να ταξιδέψει τους επαγγελματίες του χώρου της γαστρονομίας και του bartending, καθώς και τους λάτρεις της κατηγορίας, στον κόσμο του Cognac, προσφέροντάς τους μία αξέχαστη εμπειρία.
Τη Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, το Cigar Room του εμβληματικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια, υποδέχτηκε 45 από τους κορυφαίους sommeliers προκειμένου να γνωρίσουν σε βάθος τα διάσημα προϊόντα του οίκου, Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish και Rémy Martin XO. Η εμπειρία ολοκληρώθηκε με το άνοιγμα του πολυτιμότερου αποστάγματος του Οίκου που μετρά 4 αιώνες ζωής, του LOUIS XIII. Στο GB Corner, υπό το φως των κεριών και με έναν τελετουργικό τρόπο που αρμόζει σε ένα «Βασιλιά», ανοίχτηκε και δοκιμάστηκε το cognac με τα 1.200 διαφορετικά eaux-de-vie, ηλικίας από 40 έως 100 ετών, τα οποία έχουν ακολουθήσει έναν μακρύ δρόμο παλαίωσης, και έναν μοναδικό τρόπο blending.
Το ίδιο βράδυ, στο Royal Room του γνωστού ξενοδοχείου πραγματοποιήθηκε ένα δείπνο υψηλού γαστρονομικού ενδιαφέροντος με καλεσμένους επιφανείς Αθηναίους. Το δείπνο επιμελήθηκε ο Σεφ της Μεγάλης Βρετάνιας, Σωτήρης Ευαγγέλου, τα πιάτα του οποίου σχεδιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να προετοιμάσουν τους ουρανίσκους των προσκεκλημένων για το αποκορύφωμα της βραδιάς, το άνοιγμα και τη δοκιμή του μοναδικού LOUIS XIII.
Την επόμενη μέρα, Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου, το νέο hotspot της πόλης, Vice Versa στον Κεραμικό άνοιξε τις πόρτες του στους πιο γνωστούς και διακεκριμένους bartenders των Αθηναϊκών bars, οι οποίοι μυήθηκαν στον κόσμο του cognac και στη δυνατότητα ανάμειξης του Rémy Martin VSOP Mature Cask Finish σε μία σειρά από εύγευστα και πρωτότυπα cocktails.