HomeCINEMAΟι 5 κορυφαίες ταινίες για το 2013 σύμφωνα με το Rolling Stone

Οι 5 κορυφαίες ταινίες για το 2013 σύμφωνα με το Rolling Stone

Η χρονιά έφτασε στο τέλος της και οι βραβεύσεις ταινιών έχουν ήδη δρομολογηθεί.

 

Τι κι αν τα φαβορί έχουν ξεχωρίσει; Το διάσημο περιοδικό Rolling Stone, ανακήρυξε τις 5 κορυφαίες ταινίες για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της.

Δείτε ποιες είναι:

 

5) Her

Ο σκηνοθέτης καταφέρνει να περνά με έναν διασκεδαστικό τρόπο την κατάσταση στο σύγχρονο κόσμο. Στην ταινία ο Joaquin Phoenix καταλήγει να ερωτεύεται το υπολογιστικό σύστημα πάνω στο οποίο δουλεύει. Εάν σκεφτούμε οτι η φωνή του είναι της Scarlett Johansson, θα τον δικαιολογήσουμε!

Naike Rivelli… ημίγυμνη yoga στο twitter!

4) Before Midnight

Πρόκειται για τη συνέχεια των ταινιών. Οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι και είναι το ίδιο ερωτευμένοι! Οι ταινίες που βγαίνουν ανά 9 χρόνια φαίνεται πως φτάνουν στο τέλος με το ζευγάρι να εκπροσωπεί επάξια την αληθινή αγάπη.

 

3) The Wolf of Wall Street

Και πάλι ο DiCaprio κάνει  ταινία με τον Scorcese! Σύγχρονη σατυρική ταινία για τα όσα εγκλήματα και λοιπές ιστορίες συμβαίνουν στη Wall Street και όχι μόνο. Υπό την αγαπημένη οπτική του Martin Scorcese που καταφέρνει πάντα να μας κερδίζει. 

 

2) Gravity

Διάστημα, Clooney, Bullock και ταινία που αξίζει σε 3D. Δεν είναι μόνο τα γραφικά που μετράνε στην ταινία, αλλά αξία έχουν και οι καταστάσεις άγχους, που καταφέρνουν να σας μεταφέρουν οι πρωταγωνιστές.

 

1) 12 years a slave

Ίσως η καλύτερη ταινία που έχει γίνει με θεματική τη σκλαβιά. Πρόκειται μάλιστα για μια άψογη ταινία από κάθε άποψη. Οι ερμηνείες είναι συγκλονιστικές ενώ η υπόθεση από μόνη της, προκαλλεί συγκίνηση. 

 

Το Athensbars σας πηγαίνει στο εξαιρετικό έργο “Η χελώνα του Δαρβίνου” στις 18/12

Διαβαστε επισης

loading...