HomeAGENDAXmas at Gazarte !

Xmas at Gazarte !

Το gazARTE φοράει τα γιορτινά του & σας περιμένει τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά!

 

 

Οι γιορτές (επιτέλους) έφτασαν και το Gazarte προετοιμάζεται εδώ και καιρό για να ντύσει τα δικά σας Χριστούγεννα με τα πιο ζεστά και φωτεινά χρώματα. Ο συναυλιακός χώρος γεμίζει με μουσικές απ’όλο τον κόσμο. Το cocktail – restaurant του Gazarte στο πρώτο όροφο ζει το δικό του Χριστουγεννιάτικο μύθο, με τον Enlefko 87.7 να δίνει το πιο γιορτινό μουσικό παλμό στα βράδια σας, και τους δικούς μας chefs να έχουν ετοιμάσει το δικό σας τραπέζι με γεύσεις που φλερτάρουν με την υψηλή γαστρονομία, καθώς και τις πιο ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας..

 

Την Παραμονή Χριστουγέννων, ο πρώτος όροφος γεμίζει με τους ήχους και τις μουσικές επιλογές που ο παραγωγός του EnLefko Νίκος Δρογώσης έχει επιλέξει για εσάς, ενώ ανήμερα των Χριστουγέννων η Kafka παίρνει τη σκυτάλη για ένα dj set όπως μόνο αυτή ξέρει.

 

Μετράμε αντίστροφα από το δέκα μέχρι τη νέα χρονιά, με τον Ευστάθιο Δράκο και τη Μαρία Καρέτσου (Minor Project) να επενδύουν με τον πιο συναισθηματικό τρόπο την αλλαγή του χρόνου δίπλα σε ένα κλασικό πιάνο, μέχρι τα ηνία της μουσικής σας διασκέδασής να αναλάβουν ο Σάκης Τσιτομενέας και ο Σπύρος Παγιατάκης, σε ένα πάρτυ που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς καλωσορίζουμε και επίσημα το 2014 με το μουσικό στίγμα του Μανώλη Οικονόμου.

 

Ζεστή ατμόσφαιρα, ιδιαίτερα cocktails, live εκπλήξεις, μουσικά, χορευτικά soundtracks από τους πιο hot παραγωγούς και μουσικούς του σήμερα, αλλά και ένα γιορτινό τραπέζι που με μεράκι και οικογενειακή διάθεση ετοιμάστηκε μόνο για εσάς. Όλες οι αισθήσεις ικανοποιούνται με τον πιο ποιοτικό τρόπο, μέσα σε ένα ιδανικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

 

gazARTE

 

T: 210 3460347/210 3452277

Fax: 210 3460283

Email: info@gazarte.gr  

Url: www.gazarte.gr

Βουτάδων 32-34

11854 Γκάζι Αθήνα

 

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...