UrbanObserver

Η εμφάνιση τους τελικά δεν φαίνεται και τόσο σίγουρη. Σήμερα ο Steven Tyler δήλωσε ότι ζούσε στην κόψη του ξυραφιού με το συγκρότημα και ότι μία μόνιμη διάσπαση ίσως να ήταν η λύση σύμφωνα με το έγκυρο TMZ. Πάντως τώρα προχωράνε κανονικά για την περιοδεία τους.ʼλλο θρίλλερ θα ζήσουμε πάλι.

Wednesday, April 16, 2025
HomeMEDIAΤαξιδεύοντας στο Νεστόριο με την Μελίνα Ασλανίδου!

Ταξιδεύοντας στο Νεστόριο με την Μελίνα Ασλανίδου!

Στο πανέμορφο Νεστόριο της Καστοριάς μάς καλεί ο Χρήστος Νέζος την Τρίτη 07 Ιανουαρίου 2014 στη 01:00. Συντροφιά με την Μελίνα Ασλανίδου ταξιδεύουν σε ένα από τα ομορφότερα μέρη  της Ελλάδας.

Οι πιο αισθησιακές στιγμές γνωστών ταινιών μαζεμένες σε ένα video!

Η Μελίνα Ασλανίδου τραγουδά με φόντο τις ομορφιές του Γράμμου. Μαζί επισκέπτονται και το μέρος όπου κάθε καλοκαίρι σφύζει από κόσμο χάρη στο διάσημο River Party. Το φυσικό τοπίο είναι μαγικό και η συζήτηση τούς βγάζει μέχρι τις άκρες του Αλιάκμονα. Εκεί βρίσκεται ένας παλιός νερόμυλος και επιτόπου στήνεται μια μικρή συναυλία.

  

«Ταξιδεύοντας στο Νεστόριο με την Μελίνα Ασλανίδου», την Τρίτη 7 Ιανουαρίου με τον Χρήστο Νέζο.

Πότε θα επιστρέψει η Εποχή των Παγετώνων;

Διαβαστε επισης

loading...