Βασικά λίγο περισσότερο από 300 κιλά ήταν το τελικό βάρος του γιγάντιου αυτού κουραμπιέ που φτιάχτηκε και καταναλώθηκε πριν λίγες μέρες στο πάρκο του Αστερόκοσμου στην Θεσσαλονίκη.
Αυτές είναι οι 5 επικές τηλεοπτικές γκάφες της χρονιάς!
Για την παρασκευή του γλυκού χρειάστηκαν 150 αβγά, 100 κιλά ζάχαρη άχνη, 150 κιλά αλεύρι, 70 κιλά βούτυρο, τέσσερα λίτρα κονιάκ και 20-30 κιλά αμυγδάλων. Ο κουραμπιές, που είχε σχήμα μισοφέγγαρου, παρασκευάστηκε σε καλούπια, τα οποία στη συνέχεια συναρμολογήθηκαν στο τελικό του σχήμα.