HomeAGENDAΜην αναβάλλεις την χαρά! Εκδήλωση του Theratree στον ΙΑΝΟ!

Μην αναβάλλεις την χαρά! Εκδήλωση του Theratree στον ΙΑΝΟ!

Η ομάδα ψυχοθεραπευτών του «Theratree» σας προσκαλεί στον Ιανό, για να γνωρίσετε το δένδρο που αφυπνίζει τις Αισθήσεις της Ψυχής μας, μέσα από μια επικούρεια προτροπή: «Μην αναβάλλεις τη χαρά»! 

Πως τα ψυχικά τραύματα, σαμποτάρουν την καθημερινότητα μας και μας οδηγούν στην αναβολή της χαράς; Θα επιτρέπαμε ποτέ στο Σωκράτη ή τον Επίκουρο, να μας θεραπεύσει στρέφοντας τα μάτια της ψυχή μας από τον Αντέρωτα στον  Έρωτα; Μπορεί η επιλογή συντρόφου να είναι μια συνειδητή επιλογή;

 

To «THERATREE» φιλοδοξεί να καρποφορήσει στον κήπο του Επίκουρου υπενθυμίζοντας  “Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές…Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά“. 

 

Παρουσιάσεις σεμιναρίων: 

Έρως – Αντέρως – Φάνης. Τα τρία πρόσωπα του έρωτα και πως μας βοηθούν να εκπληρώσουμε το δυναμικό μας / Ψυχικό τραύμα. Θεραπεία και επανασύνδεση με τη Ζωή / Μην αναβάλλεις την χαρά. Πως να φέρουμε την ευτυχία στην καθημερινή μας ζωή / Επιτρέποντας στο Σωκράτη να μας θεραπεύσει. Μια συνάντηση με τον Αληθινό μας Εαυτό / Γιατί επιλέγουμε το σύντροφο που επιλέγουμε

Εισηγητές

Ι. Μακρίδου (Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, MA.), Η. Σταμογιάννου (Ψυχολόγος, Bsc, Msc, PsychD), Κ. Μισθού (Ψυχολόγος, BSc, MSc, P.G. Dip), Α. Κομποχόλη (Φιλόλογος – Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών), Γ.  Χαραλαμπίδης (Συγγραφέας & Ερευνητής Αρχαίας Ελληνικής Γραμματείας)

Ομιλητές

«Ο ρόλος του στρες στη ζωή μας» από τον αναπληρωτή καθηγητή ενδοκρινολογίας, Γιώργο Μαστοράκο &  «Η ψυχή με βάση τον Ιπποκράτη και τον Πλάτωνα» από τον Ιατρό – Φυσίατρο – Βελονιστή – Βοτανοθεραπευτή, Αλέξανδρο Τηλικίδη.

Δρώμενα: 

Χορευτικό δρώμενο από την dance performer Toulin Millet

Τραγουδούν: 

Ειρήνη Δούκα+Greggy K.  Ρένα Ρασούλη+The big Brother (Guest: Λύρα,  Γιάννης Καπετανάκης).

 

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 

20:30 στον ΙΑΝΟ 

Σταδίου 24, Σύνταγμα

Διαβαστε επισης

loading...