HomeMEDIAΤο άδειασμα του Σάββα στον Χριστόδουλο Ξηρό

Το άδειασμα του Σάββα στον Χριστόδουλο Ξηρό

Mιλώντας στον Alpha 989 ο Σάββας Ξηρός αποφάσισε να κρατήσει μια διαφορετική στάση σχετικά με τον Χριστόδουλο, πιο ξεκάθαρη και πιο προσωπική από αυτή που κράτησαν οι Γιωτόπουλος και Κουφοντίνας.

Δείτε επίσης: Δε θα πιστεύετε πόσα χρήματα προσφέρει επιχειρηματίας σε Αραβανή και Στικούδη για να χορέψουν στο prive party του!

Διαβάστε τα πιο επίμαχα σημεία της συνέντευξης του!

«Ο Χριστόδουλος διατρέχει έναν θανάσιμο κίνδυνο, δεν μπορώ να πω τίποτα, δεν είναι σωστό να πω κάτι είναι ένα ζήτημα που με έχει πικράνει, δεν μπορώ να πω τους λόγους ούτε να κρίνω».

Για την ίδια την 17 Νοέμβρη, είπε: «Η οργάνωση τελείωσε. Δεν υπάρχει 17Ν σκόρπισε τέλειωσε. Αυτό το παραμύθι δεν υπάρχει. ‘Οταν βγαίνει κάποιος και λέει 17Ν, αυτό δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει η ομάδα που είχε μια συγκεκριμένη ψυχοσύνθεση. Η οργάνωση τότε δεν ήταν οργάνωση λαικών τιμωρών. Δεν ήθελε να αντικαταστήσει την δικαιοσύνη. Ήταν μια ένοπλη προπαγάνδα.»

Αναφερόμενος στον Κουφοντίνα: «Η υπόθεση 17Ν έχει κλείσει τελεσίδικα. Ποιός να εκπρόσωπήσει, ποιόν; Δεν ξέρω κανέναν Λουκά. Δεν εκπροσωπεί κανείς κανέναν. Ποιός είναι ο καπετάν τάδε; Αυτά τα ονόματα ήταν λόγω του ότι ήμασταν κρυμμένοι. Τωρα τι νόημα έχουν τα ψευδώνυμα; Κανένα.»

Διεκδικήστε δύο τραπέζια 10 ατόμων με 2 μπουκάλια το καθένα για το «Κέντρο Αθηνών» με Ρόκκο, Θεοδωρίδου, Απέργη και Μαρτάκη!

Διαβαστε επισης

loading...