HomeSHOWBIZΒίκυ Κουλιανού: "Είμαι μόνη μου από απόλυτη επιλογή"!

Βίκυ Κουλιανού: “Είμαι μόνη μου από απόλυτη επιλογή”!

Για την προσωπικής της ζωή και τα νέα επαγγελματικά της βήματα μίλησε η εντυπωσιακή Βίκυ Κουλιανού σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό!

 

Αρχικά αναφέρθηκε στις σχέση που είχε σε όλη της τη ζωή με τους άντρες: “Δεν είχα ποτέ ανήθικες προτάσεις. Σε εμένα –δεν ξέρω γιατί– δεν έτυχε ποτέ κάτι τέτοιο», είπε η Βίκυ Κουλιανού, ενώ για τη φήμη που θέλει τις περισσότερες γυναίκες που ασχολούνται με το μόντελινγκ να πληρώνονται προκειμένου να προσφέρουν ερωτική συντροφιά, ξεκαθάρισε: «Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί υφίσταται αυτό, αν και προφανώς, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Παρ’ όλα αυτά, δεν πιστεύω πως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και σε άλλους επαγγελματικούς χώρους. Απλά έχει αποδοθεί στο μόντελινγκ αυτό το χαρακτηριστικό και είναι πολύ εύκολο να χρησιμοποιείται σαν ένα είδος καραμέλας. Το όριο ανάμεσα στο ηθικό και στο ανήθικο είναι μια πολύ λεπτή γραμμή και όποιος θέλει την περνάει”.

 

Πιες μονορούφι μία έρευνα, πες μας τη γνώμη σου και κέρδισε ένα τριήμερο για 2 άτομα στο αγαπημένο σου χιονοδρομικό!

 

Τέλος έκανε και κάπιες αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο! “Είμαι μόνη μου από επιλογή. Τη μοναξιά μου την έχω επιλέξει. Ήμουν σε σχέση τεσσεράμισι χρόνια και είμαι μόνη γύρω στους εφτά μήνες. Είναι πολύ μικρό το διάστημα από το χωρισμό μου, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι έχω κλείσει πόρτες και παράθυρα και λέω “θα πάω σε μοναστήρι”. Είμαι μόνη μου μέχρι να ξανανιώσω κάτι που θα μου αρέσει”.

 

 

Δείτε επίσης: Οι καλύτερες εφαρμογές Android για παιδιά!

Διαβαστε επισης

loading...