HomeSHOWBIZΠέτρος Κωστόπουλος: " Δε βλέπω το Νησί ";

Πέτρος Κωστόπουλος: ” Δε βλέπω το Νησί “;

Ο Πέτρος Κωστόπουλος χωρίς φόβο αλλά με πάθος αποκαλύπτει ότι δεν παρακολουθεί το Νησί,

καθώς όπως γράφει στο editorial του Nitro που κυκλοφορεί: "Πρώτον, ποτέ δε θα καθόμουν σπίτι κάθε Δευτέρα στις 22.00 για να δω το οτιδήποτε. Για να δεις ένα σίριαλ, πρέπει να το παρακολουθείς ολόκληρο. Σαν άνθρωπος, έχω κι άλλες δουλειές να κάνω από το να παρακολουθώ σίριαλ, είτε είναι το Νησί είτε το 24 και το Damages, που μου αρέσουν πιο πολύ από το Νησί.

Δεύτερον, έστω κι αν τη θεωρώ καλλιτεχνικά άρτια, δεν είμαι της αργής Αγγελοπούλειας λογικής στην τηλεόραση. Άλλο το σινεμά, άλλο η τηλεόραση. Τρίτον, είμαι σε μια εποχή που αισθάνομαι τα αγγούρια κάθε μέρα επί ώρες να πέφτουν σαν το χαλάζι γύρω μου. Δε θα έμπαινα σε νταουνιά νυχτιάτικα, και ειδικά δευτεριάτικα. Είναι και η κακή μέρα της εβδομάδας". Παράλληλα προσθέτει:

"Να κρίνεται η κοινωνική σου ευαισθησία από το αν βλέπεις ή όχι το Νησί. Έλεος! Γιατί να δω το Νησί; Είδα λιγάκι και κατάλαβα ότι είναι πολύ καλά γυρισμένο για τηλεόραση, ότι θυμίζει έντονα κινηματογράφο, στηρίζεται σε ένα υπέροχο βιβλίο, στο Νησί της Βικτόρια Χίσλοπ, και, από το λίγο που είδα, οι ηθοποιοί παίζουν πάρα πολύ καλά. Γιατί όμως να το δω; Για να καλυτερέψω την ποιότητά μου σαν άνθρωπος, κάτι σαν πανεπιστημιακό σεμινάριο ή σαν αποστολή στη Ρουάντα με την Αντζελίνα; Εκεί πάω πάντως. Εύκολα."

πηγή: Newsbomb.gr

Διαβαστε επισης

loading...