HomeCINEMAΠως ο τραγικός θάνατος του Philip Seymour Hoffman επηρεάζει το franchise των...

Πως ο τραγικός θάνατος του Philip Seymour Hoffman επηρεάζει το franchise των Hunger Games;

Ο τραγικός θάνατος του Philip Seymour Hoffman, όσο κι αν μας είναι δύσκολο να το συνειδητοποιήσουμε, είναι γεγονός.

 

Φεύγοντας άφησε όμως και ανολοκλήρωτες δουλειές, το franchise των «Hunger Games» όπου συμμετείχε στο ρόλο του Plutarch Heavensbee.

 

Δείτε επίσης: Ο Tom Hanks και η Meg Ryan ξανασυναντιόνται στην Ιθάκη!

 

Φαίνεται όμως πως ο αναπάντεχος θάνατος του δεν επηρεάζει το franchise αφού το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του είχε ολοκληρωθεί. Όπως γνωστοποίησε η Lionsgate απέμεναν άλλες 7 μόλις μέρες γυρισμάτων για τον Hoffman. Ωστόσο το υλικό που έχει ήδη γυριστεί επαρκεί ώστε να μην αναβληθεί η έξοδος και των δύο μερών του «Hunger Games: Mockingjay».

 

Η Lionsgate σχολιάζοντας τον θάνατο του Hoffman δήλωσε: «O Philip Seymour Hoffman υπήρξε μοναδικά ταλαντούχος και ένας απ’ τους πιο χαρισματικούς ηθοποιούς της γενιάς μας. Είμαστε πολύ τυχεροί που κόσμησε με την παρουσία του την οικογένεια των Hunger Games. Το να τον χάσουμε τόσο νωρίς είναι τραγωδία, και στέλνουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Philip

 

Οπότε έχουμε ακόμα τα δύο μέρη του «Mockingjay» και το «A Most Wanted Man» καθώς αποχαιρετούμε τον σπουδαίο αυτό ηθοποιό. Αντίο λοιπόν Philip Seymour Hoffman.

 

Ο Colin Farrell ληστής και ιππότης στο νέο trailer του «Winter’s Tale»

Διαβαστε επισης

loading...