HomeAGENDA“ AstirChocolating”

“ AstirChocolating”

.

“ AstirChocolating”

 

Η Γιορτή Σοκολάτας, πιστή στο ραντεβού με τους Αθηναίους, έρχεται και φέτος στον Αστέρα Βουλιαγμένης, για να σκορπίσει … απόλαυση και γλυκές στιγμές στο “AstirChocolating”, στις 14-16 και 21-23 Φεβρουαρίου, 2014

 

Για άλλη μια χρονιά, στο Chocolating θα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε μυστικές σοκολατένιες συνταγές και να γευτούμε λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον από σοκολάτα. Οι pastry chefs Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη Valrhona δημιουργούν το πλέον ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας!

 

Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και μεταξύ άλλων μπορούν να απολαύσουν:

Σοκολατένιες δημιουργίες «ζωντανά» από τους σεφ, Μπουφές με σοκολατένιες γεύσεις, Τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί, σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, σοκολάτα χωρίς ζάχαρη και σοκολατοquiz με κλήρωση δώρων.

 

Το «AstirChocolating» θα γίνει στις 14-16 και 21-23 Φεβρουρίου, στο χώρο του εστιατόριου Grill Room στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, με τιμή εισόδου €13 το άτομο και €8 για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών.

 

Επίσης, τα Σάββατα 15 και 22 Φεβρουαρίου από τις 14.00-16.00, θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με κόστος συμμετοχής €30 το άτομο, που περιλαμβάνει και τη συμμετοχή στο “AstirChocolating”.

 

Για πληροφορίες επικοινωνείστε στο 210 8902000 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...