HomeΗ Τόνια Σωτηροπούλου ξαναχτυπά! "Με τον Γεωργούλη είμαστε φίλοι… Αν αυτό αλλάξει...

Η Τόνια Σωτηροπούλου ξαναχτυπά! “Με τον Γεωργούλη είμαστε φίλοι… Αν αυτό αλλάξει δεν μπορώ να το γνωρίζω”!

Λίγος πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τη νέα της ταινία, η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από τη σχεση που έχει αναπτύξει το τελευταίο διάστημα με τον συνάδελφο της Αλέξη Γεωργούλη!

 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τι αν είναι σε θέση να αντιληφθεί πότε θα πάρει τον ρόλο ή όχι σε μία οντισιόν, η ηθοποιός δήλωσε: “Ναι. Πάντα, όταν τέλειωνε η οντισιόν, ήξερα αν τα έχω καταφέρει ή όχι. Κι αυτό δεν συνέβη μόνο με την ταινία του James Bond, που ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Είχα λάβει μέρος στις ακροάσεις για το ρόλο μιας Ιταλίδας, στην ταινία «Berberian sound studio». Παρόλο που η φυσιογνωμία μου απέκλινε από αυτό που ζητούσαν και δεν είχα την ανάλογη προφορά, η διαίσθησή μου, μου έλεγε ότι θα κερδίσω το ρόλο – και δεν διαψεύσθηκα. …”

 

Ο Μέμος Μπεγνής, οι ρυτίδες και τα…μπότοξ!

 

Τέλος η Τόνια ρωτήθηκε για τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την προσωπική της ζωη και τις σχέσεις που φέρεται να έχει πότε με τον Αλέξη Γεωργούλη, πότε με τον Νίκο Κριθαριώτη και πότε με τον Κώστα Σπυρόπουλο: “Έχω πολλούς φίλους άντρες, straight και gay, και επειδή μεγάλωσα με δύο αδελφούς, μου αρέσει να κάνω παρέα με αγόρια. Δεν θα σταματήσω να βγαίνω με τους φίλους μου, επειδή κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι έχουμε σχέση. Και με τον Κώστα και με τον Αλέξη, αλλά και με τον Νίκο, γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και έχουμε βγει πολλές φορές μαζί. Με τον Αλέξη γνωριζόμαστε επτά χρόνια τώρα και είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος, με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι ένας πολύ ερωτεύσιμος άντρας αλλά, όπως είπα και προηγουμένως, γνωριζόμαστε χρόνια και είμαστε φίλοι. Τώρα, αν αυτό αλλάξει, όπως μου έχει συμβεί στο παρελθόν, δεν μπορώ να το γνωρίζω.”

 

 

Διαβαστε επίσης: Ξανθιά ή μελαχρινή; Τελικά ποιές προτιμούν οι άντρες;

 

 

Διαβαστε επισης

loading...