HomeAGENDAOλοκληρώνονται με επιτυχία οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο YOLO Club

Oλοκληρώνονται με επιτυχία οι εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο YOLO Club

Την Παρασκευή, 21 Μαρτίου, και λίγο πριν τις παραστάσεις του μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ στη Θεσσαλονίκη,

ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του στο Yolo: live δυνατά, συγκινητικά, μαγευτικά και .. σίγουρα τα πιο ώριμα της μέχρι τώρα καριέρας του.

 

Με καινούρια μπάντα και ανανεωμένη διάθεση, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης παρουσίασε κάθε Παρασκευή βράδυ ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα, ταξιδεύοντας το κοινό του από τις παλιές, αγαπημένες του επιτυχίες μέχρι το σήμερα και το καινούριο του single «Μέσα σου βρίσκομαι», το τραγούδι για τον απόλυτο έρωτα  που «φλερτάρει» με την κορυφή στους ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 

Δίπλα του, οι δύο νέοι και πολύ ταλαντούχοι ερμηνευτές: ο Βασίλης Αξιώτης, που κέρδισε φέτος τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ, και η νεαρή -με την υπέροχη φωνή- Άννα Μαρία Μπιλίδα. Την ορχήστρα αποτελούν οι: Σόλων Αποστολάκης (πλήκτρα), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος Μητσοτάκης (τύμπανα), Χρήστος Γκάτσος (ηλεκτρονική κιθάρα) και Aριέτα Σαϊτά (βιολί).

 

«Μα εγώ σε διάβασα, στα μάτια γράφονται όσα υπάρχουνε κρυμμένα μες στη καρδιά» μας τραγουδά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και μας συγκινεί όπως εκείνος μόνο ξέρει. Μία περιήγηση στη μουσική του διαδρομή και μία μουσική συνάντηση με πολύ… κέφι, συγκίνηση και χορό!

 

Για μία ακόμη βραδιά, την Παρασκευή 21 Μαρτίου!

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ

 

YOLO CLUB: Πειραιώς 104 / Γκάζι

Τηλέφωνο για κρατήσεις: 210-3422201 & 6955 680 485

 

Τελευταία Παράσταση: Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

 

Ώρα Έναρξης: 23.30

 

Είσοδος: 12,00 € (με ποτό) – Τιμή Φιάλης: 100 € (5 άτομα)

Διαβαστε επισης

loading...