HomeSHOWBIZΤι είπε πλαστικός χειρουργός στη Σμαράγδα Καρύδη, όταν εκείνη τον επισκέφτηκε στο...

Τι είπε πλαστικός χειρουργός στη Σμαράγδα Καρύδη, όταν εκείνη τον επισκέφτηκε στο ιατρείο του;

Για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Mega, το αν έχει σκεφτεί να κάνει μια αισθητική επέμβαση, αλλά και την προσωπική της ζωή μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη σήμερα το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά!

 

Αρχικά μίλησε για την εκπομπή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Mega! “Είναι ένα παιχνίδι, το Hollywood Game Night, που παίζει στην Αμερική και το παρουσιάζει και εκεί μια ηθοποιός, κωμική. Ουσιαστικά είναι δυο παίκτες, που τον κάθε παίκτη τον βοηθούν από τρεις celebrities να κερδίσει. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά παιχνίδια: παντομίμα, ταμπού, κάθε φορά άλλο παιχνίδι. Θα κάνω το πρώτο γύρισμα μετά την πρεμιέρα μου στο θέατρο. Δεν μπορώ πιο πριν. Αυτό γίνεται για να προετοιμαστεί και το Mega, αλλά κι εγώ. Είναι ένα παιχνίδι που θα έβλεπα κι εγώ ως θεατής”.

 

Οι υποψηφιότητες για το βραβείο Μελίνα Μερκούρη

 

Στο ερώτημα αν έχει σκεφτεί ποτέ να κάνει κάποια αισθητική επέμβαση, είπε: “Έχω πάει σε πλαστικό και μου έχει πει “φύγε, δεν είναι η ώρα σου”. Πήγα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω για ένα μπότοξ, μήπως κάνω κάτι… Επειδή φοβάμαι τις ενέσεις, πήγα απλά να ρωτήσω. Αλλά δεν θέλω να παραμορφωθώ και στη δουλειά μου πρέπει να εκφράζεσαι με το πρόσωπό, πρέπει να προσέχεις με το τι θες να κάνεις. Ο χρόνος δεν είναι κάτι που μου αρέσει. Δεν μου αρέσει που θα γεράσω, που θα φθαρώ, που θα πεθάνω”.

 

 

Δείτε επίσης: Τα αποκριάτικα έθιμα σε όλη την Ελλάδα!

Διαβαστε επισης

loading...