HomeCINEMA«Η λεπτή κόκκινη γραμμή» είναι η επομένη Nova cinema επιλογή μου!

«Η λεπτή κόκκινη γραμμή» είναι η επομένη Nova cinema επιλογή μου!

Η μοναδική εμπειρία των καναλιών του Nova cinema σχετικά με την 86η τελετή απονομής των oskar συνεχίζεται και στις 25/2! 

Αν θέλετε κι εσείς να έχετε τη μοναδική αυθεντική κινηματογραφική απόλαυση στο σπίτι σας δεν έχετε παρά να εγκαταστήσετε τον αποκωδικοποιητή Novabox HD PVR 865 με τον οποίο θα έχετε στη διάθεσή σας για να δείτε όποτε εσείς θέλετε, μια play list ταινιών και σειρών η οποία ανανεώνεται κάθε εβδομάδα (14-18 ταινίες και 4-8 επεισόδια σειρών). Οι συγκεκριμένες ταινίες και σειρές είναι οι πιο πρόσφατες πρεμιέρες που έχουν προβληθεί από τα κανάλια Novacinema. Ορισμένες από αυτές είναι σε HD, ενώ κατά περιόδους υπάρχουν και επιλογές σε 3D. Η υπηρεσία προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

 

Η πρώτη κορυφαία επιλογή μας για την Τρίτη 25/2 είναι η ταινία «Η Λεπτή Κόκκινη Γραμμή.»

 

Η ιστορία μιας ομάδας Αμερικανών στρατιωτών, οι οποίοι το 1942, κατά τη διάρκεια της μάχης του Γκουανταλκανάλ αποβιβάζονται στο νησί για να το χρησιμοποιήσουν ως ορμητήρια. Εκεί θα νιώσουν διχασμένοι ανάμεσα στην αγριότητα του πολέμου και την απλοϊκότητα και ομορφιά του τοπίου, ενώ σύντομα θα ανακαλύψουν τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τη ζωή από το θάνατο. 

 

Εσείς που θέλετε να ζήσετε έντονα τη δράση αυτής της πολεμικής ταινίας μην ξεχνάτε ότι με Nova High Definition, ο συνδρομητής βλέπει εικόνα με 5 φορές μεγαλύτερη ανάλυση και τόσο καθαρή, που η τηλεόραση μοιάζει με παράθυρο στον έξω κόσμο! Η κινηματογραφική εμπειρία γίνεται συναρπαστική και ο ήχος Dolby Surround σας βάζει στο επίκεντρο της δράσης. Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν τους 2 πρώτους μήνες.

 

Αμερικανική ταινία σε σκηνοθεσία Τέρενς Μάλικ. Με τους: Τζιμ Καβιέζελ, Μπεν Τσάπλιν, Σον Πεν, Νικ Νόλτε, Ηλία Κοτέας, Τζον Κιούζακ, Γούντι Χάρελσον, Τζον Σάβατζ, Λούσι Λιου

Μάθετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

 

Διαβαστε επισης

loading...