HomeCINEMAΤο αριστούργημα Αννα Καρένινα στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού σας από τα...

Το αριστούργημα Αννα Καρένινα στη μεγάλη οθόνη του σπιτιού σας από τα κανάλια Nova cinema!

Η ταινία διαδραματίζεται το 1874 στην Ρωσία. Η Άννα Καρένινα έχει αποξενωθεί με το σύζυγό της, τον Αλεξέι Καρένιν και γοητεύεται από τον Κόμη Βρόνσκι. Κάνει δεσμό μαζί με τον Κόμη, ο οποίος κάνει την υψηλή κοινωνία να καταρρέει γύρω της καθώς ο εγωισμός της και η ανωριμότητα της την τυφλώνουν να καταλάβει την αγάπη πέρα από την ικανότητα για συγχώρεση. Εν τω μεταξύ, ως βάση για σύγκριση, βλέπουμε την ιστορία του Λέβιν, ενός φίλου του αδελφού της Άννα, του Ομπλόνσκι. Ο Λέβιν είναι ντροπαλός και σοβαρός άνδρας που έχει ταξιδέψει πέρα από την κλειστοφοβική υψηλή κοινωνία της Ρωσίας, αλλά επιστρέφει για να ζητήσει το χέρι της Κίτι, τη μικρότερη αδελφή της συζύγου του Ομπλόνσκι, τη Ντόλι.

 

Η αριστουργηματική κινηματογραφική μεταφορά του Λέοντος Τολστόι στην πιο μοντέρνα εκδοχή της δε θα μπορούσε να μείνει εκτός από το μοναδικό πρόγραμμα που μας χαρίζει το Nova cinema και έρχεται την Τρίτη 25/2!

 

Αποτελώντας έναν φόρο τιμής στην παράδοση του ρωσικού θεάτρου και ταυτόχρονα μια θυελλώδης ερωτική ιστορία ερμηνευμένη από το τρίο των Κίρα Νάιτλι, Τζουντ Λο και Ααρον Τζόνσον. Εσείς που ενθουσιαστήκατε με την προβολή αυτού του κινηματογραφικού αριστουργήματος από το Νova cinema, μην ξεχνάτε ότι με την Υπηρεσία εγγραφής και αποθήκευσης μπορείτε να δείτε ό,τι θέλετε όπως το θέλετε και φυσικά όποτε το θέλετε. Συγκεκριμένα έχετε τη δυνατότητα εγγραφής έως και 100 ώρες προγράμματος στο σκληρό δίσκο του αποκωδικοποιητή (Novabox HD PVR 865) και με την υπηρεσία Nova Plus δείτε το όποτε θέλετε εσείς.

 

Η Άννα Καρένινα με προϋπολογισμό 49,7 εκατομμύρια δολάρια στο Ηνωμένο Βασίλειο έκανε άνοιγμα τριημέρου στην 3η θέση με 1,4 εκατομμύρια δολάρια ενώ συνολικά συγκέντρωσε 8,7 εκατομμύρια δολάρια. Στις Ηνωμένες Πολιτείες η ταινία άνοιξε στην 20η θέση με 320.690 δολάρια ενώ οι συνολικές εισπράξεις έφτασαν τα 12,8 εκατομμύρια δολάρια. Στον υπόλοιπο κόσμο τα συνολικά έσοδα άγγιξαν τα 56,1 εκατομμύρια δολάρια. Παγκοσμίως απέφερε 68,9 εκατομμύρια δολάρια.

 

Και μιας και το κινηματογραφικό αυτό αριστούργημα αποτελείται από άπειρες και εντυπωσιακές σκηνές να έχετε στο μυαλό σας ότι πέρα από όλα τα άλλα ο αποκωδικοποιητής Novabox HD PVR 865. σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε rewind στο ζωντανό πρόγραμμα και να δείτε ξανά τη σκηνή που σας μάγεψε.Αντίστοιχα κάντε pause στο ζωντανό πρόγραμμα για ένα διάλειμμα και επανεκκίνηστε το από το σημείο παύσης. Προσπεράστε τα σημεία που δεν θέλετε να δείτε με fast forward στις εγγραφές σας. 

Μάθετε περισσότερα πατώντας ΕΔΩ

 

Διαβαστε επισης

loading...