HomeAGENDALIVE TONIGHT του Δημήτρη Χαλιώτη

LIVE TONIGHT του Δημήτρη Χαλιώτη

Το νέο αγαπημένο στέκι της πόλης πάει θέατρο! Από τις 3 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. ο Μπλε Παπαγάλος φιλοξενεί την ξέφρενη, σπονδυλωτή bar theatre κωμωδία του Δημήτρη Χαλιώτη “Live Tonight”!

 

Έξι διαφορετικές ιστορίες που διαδραματίζονται μέσα σε ένα bar! Η Ζωή Ξανθοπούλου και ο Βασίλης Ζαϊφίδης αλλάζουν προσωπεία και διαθέσεις σε μία feelgood παράσταση με πολύ γέλιο, πολλή μουσική και… πολύ αλκοόλ!

 

Τι εκπλήξεις μπορεί να κρύβει για τη Μάγδα η βραδιά παρακολούθησης του… άπιστου συζύγου της; Γιατί η Μιράντα βγήκε να πιει το ποτό της παρέα με την… φορητή της γεννήτρια; Πόσο τυχαία μπορεί να είναι η συνάντηση του Ορέστη και της Δανάης στον Μπλε Παπαγάλο; Τι λάθος κάνει ο 25χρονος Κωνσταντίνος και δεν μπορεί να ζήσει με 489 ευρώ τον μήνα; Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι μία νέα ζωή στην Αυστραλία για ένα ζευγάρι που το χτύπησε η κρίση; Πώς θα μοιράσουν ένα multi στα δύο ο Νικόλας και η Αλίκη, που μόλις χώρισαν;

 

Μάθετε τις απαντήσεις πίνοντας το ποτό σας… “Live Tonight” στον Μπλε Παπαγάλο! Κι αμέσως μετά την παράσταση ο Χρήστος Κορτσέλης ανεβαίνει στα decks και δίνει το σύνθημα για τη συνέχεια της βραδιάς!

 

“Live Tonight” του Δημήτρη Χαλιώτη

Πρωταγωνιστούν: Ζωή Ξανθοπούλου, Βασίλης Ζαϊφίδης

Συμμετέχει ο Χρήστος Κολοβός

Ακούγεται η φωνή της Ελένης Καρακάση

Μουσική επιμέλεια: Χρήστος Κορτσέλης

Φωτογραφίες: Gio Holgersson

Σχεδιασμός αφίσας: Γιώργος Καραχρήστος

 

Παραστάσεις:

Πρεμιέρα: 3 Μαρτίου 2014

Παραστάσεις: Κάθε Δευτέρα στις 9 μ.μ. μέχρι τις 14 Απριλίου

Είσοδος: 10 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

 

Μπλε Παπαγάλος

Λεωνίδου 31, Μεταξουργείο

Τηλέφωνο: 211 0121099

 

Διαβαστε επισης

loading...