HomeCINEMAΑπαισιοδοξία; Με Νovacinema έχουμε τον καλύτερο «Οδηγό Αισιοδοξίας»!

Απαισιοδοξία; Με Νovacinema έχουμε τον καλύτερο «Οδηγό Αισιοδοξίας»!

Τα δώρα δεν έχουν τέλος από τα κανάλια Novacinema αφού μόνο με την μοναδική ποιότητα εικόνας και ήχου που προσφέρουν θα αγγίξουμε κι εμείς τη μαγεία της 86ης απονομής των Όσκαρ. Σε όλη τη διάρκεια του Φεβρουαρίου παρακολουθούμε από τα κανάλια Novacinema ταινίες-σταθμός στην ιστορία των βραβείων.

 

Η δεύτερη κορυφαία επιλογή για την Πέμπτη 27/2 είναι η ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας».

Ύστερα από οκτώ μήνες στο ψυχιατρείο, ο Πατ επιστρέφει στο σπίτι των γονιών του και προσπαθεί αφενός να προσαρμοστεί στην καινούργια του ζωή και αφετέρου να έρθει σε επαφή με την πρώην γυναίκα του, την οποία δεν μπορεί –βάσει δικαστικής απόφασης– να πλησιάσει. Η γνωριμία του με τη νεαρή, γοητευτική αλλά και προβληματική Τίφανι θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα.

 

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Ο. Ράσελ. Με τους: Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Τζάκι Γουίβερ.

 

 Μπράντλεϊ Κούπερ στο ρόλο του Πατ Σολιτάνο

Τζένιφερ Λόρενς στο ρόλο της Τίφανι Μάξγουελ

Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο ρόλο του Πατ Σολιτάνο, του πρεσβύτερου

Τζάκι Γουίβερ στο ρόλο της Ντολόρες Σολιτάνο

Κρις Τάκερ στο ρόλο του Ντάνι

Τζούλια Στάιλς στο ρόλο της Βερόνικα

Τζον Ορτίζ στο ρόλο του Ρόνι

 

Αφεθείτε στη μοναδική αυτή εμπειρία που μας δίνουν τα κανάλια Novacinema αφού μόνο αυτά προσφέρουν πλούσια διασκέδαση στο σπίτι μέσα από μία πληθώρα δυνατοτήτων για να ζήσετε τη μοναδική εμπειρία θέασης, όπως on demand, εγγραφή και αποθήκευση, HD, 3D, Nova Go.

Διαβαστε επισης

loading...