HomeMEDIATo «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αντ1 και η νέα της...

To «καρφί» της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αντ1 και η νέα της εκπομπή!

Για την επιστροφή της στην TV αλλά και για το περσινό άδοξο τέλος της συνεργασίας της με τον Αντ1μίλησε στο περιοδικό Hello η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ένας από τους πιο αμήχανους λόγους σε απονομή Όσκαρ

 

Δείτε τι είπε:

«Τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία και θέλω να πιστεύω ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, θετικές! Κουβεντιάζουμε για μία ψυχαγωγική εκπομπή για τη ζώνη 8-10 το πρωί αλλά θα προτιμούσα να μην μπω σε λεπτομέρειες. Έχουν πέσει πολλές και καλές ιδέες στο τραπέζι. Μόλις καταλήξουμε θα τα πούμε όλα. 

Είναι περίεργο γιατί το νόμισμα έχει δύο όψεις. Από τη μια είναι μια δουλειά που αγαπώ και στην οποία θέλω να επιστρέψω γιατί νιώθω ότι σταμάτησε ενδεχόμενος και λίγο βίαια πέρσι. Από την άλλη, δεν σας κρύβω ότι το να ξυπνάς το πρωί και να μην έχεις το άγχος της τηλεθέασης ή ποιος θα είναι ο καλεσμένος, αυτό εκ των πραγμάτων σου ,δίνει μια χαλαρότητα στη διάθεση και στο πρόγραμμα. Αυτό το διάστημα που έμεινα μακριά από την τηλεόραση, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να είμαι μια χαρά και εκτός. Αναμφισβήτητα μου έχει λείψει γιατί είναι μια δουλειά που αγαπώ, και θεωρώ ότι όταν το κάνεις με την καρδιά σου και το αγαπάς και το σταματάς παρά τη θέληση σου, σου λείπει. Δεν είπα ποτέ ψέματα ότι σταμάτησα από επιλογή, αντιθέτως σταμάτησα επειδή γέννησα».

 

Διαβαστε επισης

loading...