HomeMEDIAΤι θα δούμε «Στην πράξη» αυτή την Κυριακή;

Τι θα δούμε «Στην πράξη» αυτή την Κυριακή;

Η Σύλβια Κλιμάκη «Στην Πράξη» την Κυριακή 9 Μαρτίου  στις 13.30 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ παρουσιάζει νέα πρόσωπα.

Η Σύλβια γνωρίζει από μέσα την Api vita… τη “ζωή της μέλισσας”. Η πρώτη ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών, που αντλεί έμπνευση από την ελληνική φύση, το μέλι των μελισσών και την ολιστική προσέγγιση του Ιπποκράτη περί Ιατρικής προσφέροντας από το 1979 σε όλο τον κόσμο τις ευεργετικές ιδιότητες της ελληνικής φύσης, κλεισμένες στα χαρακτηριστικά μπουκαλάκια με τις Μινωικές Μέλισσες.

Μια ανατρεπτική γκεστ εμφάνιση στην κωμική σειρά «Two and a half men»!

Στη συνέχεια κινείται στο ρυθμό μιας άλλης παρέας “Μελισσών”. Η πεντάδα αποκαλύπτει πως από τα μεμονωμένα live ενώθηκαν σε “Μέλισσες”, το δημοφιλές συγκρότημα, που ακολουθώντας το κοινό τους όνειρο για όμορφη μουσική, συνεπαίρνει με το ξεχωριστό μουσικό και.. σκηνοθετικό ταλέντο τους!

Συναντά τη Δρ Χάρις Καρνέζη και ανακαλύπτει πώς η τέχνη του θεάτρου μπορεί να βοηθήσει παιδιά με κοινωνικές και επικοινωνιακές δυσκολίες ακόμη και αυτισμό να κοινωνικοποιηθούν αποτελεσματικότερα. Το Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα (ΓΣΔ) είναι ένα νέο ψυχοπαιδαγωγικό μοντέλο βασισμένο σε επιστημονική μελέτη, που συνδυάζοντας θέατρο και ψυχολογία συντελεί στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, της συναισθηματικής νοημοσύνης και των κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών, βοηθώντας τα να καταπολεμήσουν τις φοβίες που τα κρατούν πίσω.   

Ποιος δήλωσε: «Η χειρότερη τιμωρία που μπορούσε να τύχει στον Κωστόπουλο ήταν να κάνει πρωινό»;

Διαβαστε επισης

loading...