HomeCINEMAΗ μοναδική εμπειρία Nova cinema στο σπίτι μας και το Μάρτιο!

Η μοναδική εμπειρία Nova cinema στο σπίτι μας και το Μάρτιο!

Συνεχίζουμε να ζούμε τα πιο δυνατά cineσθήματα στο σαλόνι του σπιτιού μας και το Μάρτιο με κορυφαίες Novacinema επιλογές!

Για άλλη μία χρονιά τα κανάλια Novacinema μας έβαλαν στη μαγεία της κορυφαίας απονομής των Όσκαρ με τον παλμό να χτυπάει δυνατά στο σαλόνι του σπιτιού μας.

 

Τα 4 κανάλια Novacinema αποτελούν add on υπηρεσία στο Nova 3play (με επιπλέον 15,00€/μήνα) και προσφέρουν:

Α) Αποκλειστικό κινηματογραφικό θέαμα:

«Πάνω από 300 αποκλειστικές πρεμιέρες κάθε χρόνο και 1 έτος πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι! Εκπληκτικές ταινίες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood και οι πιο δημοφιλείς ξένες σειρές λίγο μετά την προβολή τους στην Αμερική! Πολυάριθμες επιλογές για κάθε διάθεση μέσα από τα 4 κανάλια Novacinema. Μοναδικά αφιερώματα από τον διεθνή και εγχώριο κινηματογράφο, ειδικές θεματικές ζώνες, αλλά και τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά βραβεία!»

Β) Μοναδική εμπειρία θέασης

Τα κανάλια Novacinema προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο σπίτι όπως και όποτε το επιθυμεί ο θεατής μέσα από μία πληθώρα δυνατοτήτων, μιας και ο θεατής έχει στη διάθεσή του μια σειρά από υπηρεσίες που απογειώνουν την εμπειρία θέασης, όπως on demand, εγγραφή και αποθήκευση, HD, 3D, Nova Go. Πιο αναλυτικά:

 

Tη Δευτέρα 10/3 στις 22:00 έρχεται στο Nova cinema 2 η κωμαδία “ΝΟΜΟΤΑΓΕΙΣ ΤΥΠΟΙ”!

 

 

Ο Βαλ, παίρνει εξιτήριο από τη φυλακή, αφού έχει εκτίσει την σχεδόν τριακονταετή ποινή του, αρνούμενος να καταδώσει τους συνεργούς του στην αστυνομία. Στην ελεύθερη ζωή του τον περιμένει ο κολλητός του, ο Ντοκ και σύντομα οι δυο τους συναντιούνται με τον τρίτο της παρέας, τον Χιρς. Μέσα στο απόλυτο χάος και ενώ ο χρόνος κυλά, ένας από τους τρεις «γκάνγκστερ» δείχνει να κρατά ένα επικίνδυνο μυστικό, το οποίο τον βάζει σε τρομερό δίλημμα, καθώς ο χρόνος για να βρει τη λύση όλο και λιγοστεύει. Κι ενώ ο ήλιος ανατέλλει και η θρυλική τριάδα δείχνει να ζει στιγμές αιώνιας δόξας και έκστασης, οι παλιόφιλοι έρχονται ευθέως αντιμέτωποι με μια πτυχή του σκοτεινού τους παρελθόντος που απαιτεί λύση εδώ και τώρα…

 

Παραγωγή: Αμερικανική Σκηνοθεσία: Φίσερ Στίβενς

Πρωταγωνιστούν: Αλ Πατσίνο, Κρίστοφερ Γουόκεν, Αλαν Αρκιν, Τζουλιάνα Μαργκούλις, Λούσι Παντς

 

Διαβαστε επισης

loading...