HomeMEDIAΤου μαγείρεψε φακές και απείλησε να την...

Του μαγείρεψε φακές και απείλησε να την…

Το σκηνικό έλαβε χώρα στο Γάζι Ηρακλείου Κρήτης. Πρωταγωνιστές ένας 40χρονος άνεργος και η 77χρονη γειτόνισσα του.

 

Η ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα του νεαρού άντρα αφού ο τελευταίος απείλησε να την σφάξει και να ασελγήσει εις βάρος της επειδή δεν του άρεσαν….οι φακές που του μαγείρεψε!

 

Ο 40χρονος δεν σεβάστηκε ούτε  το γεγονός πως η ηλικιωμένη γυναίκα τον βοηθούσε λόγω της κατάστασης του, ούτε την ηλικία της και δε δίστασε να της ορμήσει.

 

Όπως αναφέρει και η ίδια χαρακτηριστικά ” Είναι γείτονάς μου πολλά χρόνια. Τον είχα σαν παιδί μου. Μπαινόβγαινε στο σπίτι μου και τώρα που δε δούλευε τον βοηθούσα. Πριν από λίγο καιρό αρρώστησα και δεν μπορούσα να είμαι μόνη μου. Εκείνος προσφέρθηκε να με βοηθήσει. Μου είπε ότι μπορεί να μένει στο σπίτι μου για να με εξυπηρετεί, επειδή είμαι άρρωστη.”

 

Πριν δύο βράδια όμως ο 40χρονος άνεργος επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι της άτυχης γυνάικας και όταν εκείνη του είπε πως του είχε μαγειρέψει φακές για να φάει εκείνος άρπαξε ένα μαχαίρι και απείλησε πως θα την σκοτώσει ενώ λίγο αργότερα την έριξε στο κρεβάτι κάνοντας της διάφορα πράγματα τα οποία – όπως δηλώνει η 77χρονη – δε θέλει να τα θυμάται.

 

Τέλος, η άτυχη γυναίκα απείλησε τον άντρα πως θα τηλεφωνήσει στο γιο της και μόνο τότε εκείνος την άφησε και έφυγε.

 

Η ηλικιωμένη ανέφερε το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα όμως ο νεαρός άντρας παραμένει ακόμα ασύλληπτος.

 

Ποια διάσημη Ελληνίδα χώρισε ;

 

 

 

 

Διαβαστε επισης

loading...