HomeMUSIC-OLDΈτσι έχει χτίσει αυτό το κορμί η Shakira!

Έτσι έχει χτίσει αυτό το κορμί η Shakira!

Σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό έδωσε συνέντευξη η τραγουδίστρια και αποκάλυψε όλα τα διατροφικά μυστικά που έχει προκειμένου να συντηρεί αυτό το θανατηφόρο κορμί!

 

“Προσπαθώ να τρώω υγιεινά και να γυμνάζομαι. Δεν πηγαίνω μόνο στο γυμναστήριο διότι πολλές φορές κουράζομαι να κάνω συνεχώς το ίδιο πράγμα. Τελευταία, λοιπόν αποφάσισα απλά να κάνω σπορ, γιατί είναι πολύ διασκεδαστικά και εκπληρώνουν τον ίδιο σκοπό, που είναι να διατηρείς τη σιλουέτα σου. Ετσι, μέσα στη μέρα μου μπορεί να κάνω πατίνια, να παίξω μπάσκετ, τένις ή να κολυμπήσω”, είπε στο περιοδικό.

 

Βιώστε από κοντά την εμπειρία της μοναδικής παράστασης “Dialogue in the Dark”

 

“Κάθε μέρα κάνω κάτι διαφορετικό και αυτό ήταν που με βοήθησε να χάσω και τα κιλά της εγκυμοσύνης μου. Δεν είχα άδεια μητρότητας όπως έχουν άλλες γυναίκες. Μετά τη γέννηση του μωρού μου έπρεπε να πάω στο Λος Άντζελες και να είμαι κριτής στο The Voice. Είχα μόνο δύο μήνες με το μωρό μου και δεν είχα σχεδόν καθόλου χρόνο να επιστρέψω στο παλιό μου σώμα και να προπονούμαι τακτικά. Γενικότερα η ποικιλία στη γυμναστική είναι πολύ σημαντική”, είπε η σταρ ολοκηρώνοντας!

 

 

Δείτε επίσης: Γνωρίστε τις εντυπωσιακότερες βιβλιοθηκές σε όλο τον κόσμο!

Διαβαστε επισης

loading...