HomeSHOWBIZΔέσποινα Βανδή: "Η νικήτρια του The Voice θα είναι η..."

Δέσποινα Βανδή: “Η νικήτρια του The Voice θα είναι η…”

Για τη συμμετοχή της στο «The Voice», μίλησε η Δέσποινα Βανδή και μάλιστα έκανε λόγο και για τις σκέψεις της σχετικά με τον νικητή  του show.

 

Αρχικά η τραγουδίστρια απάντησε στο αν κατά τη γνώμη της τα παιδιά των talent show μπορούν να έχουν μία καλή καριέρα: “Πραγματικά το πιστεύω. Στο δικό μου ξεκίνημα δεν υπήρχε κάτι ανάλογο αλλά είχα την τύχη να βρεθεί στο δρόμο μου ο Βασίλης Καρράς και ο Γιάννης Πάριος. Ενώ τώρα βλέπω γονείς να φέρνουν τα παιδιά τους talent show. Και γιατί δεν είμαστε ρεαλιστές; Ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο Νίνο, η Ραλλία, η Καλομοίρα, ο Θάνος Πετρέλης, δεν βγήκαν μέσα από τηλεοπτικά μουσικά σόου; Αλλά σας παρακαλώ, μην τα παίρνουμε όλα τόσο σοβαρά, ένα παιχνίδι είναι. Και όπως ενημερώθηκα, μπορεί να γίνει και το «The Voice 2».

 

Θεατρική Παράσταση: Ένας αλλιώτικος γάτος

 

Τέλος η Δέσποινα Βανδή έκανε και τις δικές τις προβλέψεις σχετικά με την νικήτρια του παιχνιδιού: “Διαισθάνομαι ότι η νικήτρια του «The Voice» θα είναι η 16χρονη Αρετή από την Αλεξανδρούπολη. Βέβαια, το κοινό θα έχει λόγο στα Live που ξεκινούν στις 28 Μαρτίου. Άρα, όλα μπορούν να ανατραπούν, πιστεύω ότι με αυτή τη χροιά φωνής που διαθέτει, η Αρετή μπορεί να κάνει καριέρα στο  εξωτερικό. Τραγουδά τέλεια τα αγγλικά τραγούδια.”, είπε!

 

 

Δείτε επίσης: Δείτε τον Γιώργο Κιμούλη και την Κάτια Δανδουλάκη σε νεαρή ηλικία!

Διαβαστε επισης

loading...