HomeMEDIAΠΟΣΟ ακόμα; 7 αιτίες που δεν βρίσκεις άντρα!

ΠΟΣΟ ακόμα; 7 αιτίες που δεν βρίσκεις άντρα!

Τα κλασικά κουσούρια που σου στερούν ένα ταίρι ξέρεις, πως δεν τα έχεις. Ούτε το λάθος άντρα ψάχνεις, ούτε είσαι απελπισμένη εργένισσα. Τι φταίει λοιπόν και είσαι μόνη σαν το λεμόνι; Σου έχω κάποιες αιτίες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί.

 

1. Δεν πολύ-γουστάρεις τον εαυτό σου. Σίγουρα ξέρεις κι εσύ κάποια φίλη σου που είναι 40 κιλά καλλονή κι όμως, λέει πως είναι χοντρή και άσχημη. Ε, για κοιτάξου καλύτερα, μήπως αυτή η φίλη σου είσαι εσύ. Γνωρίζεις ένα Χριστιανό και φροντίζεις να του λες διαρκώς πόσο χάλια μαύρα είσαι. Κάποια στιγμή θα πιστεί ο μαύρος! 

2. Έχεις μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Ας είμαστε ειλικρινείς. Εσύ τέλεια δεν είσαι και γιατί να είναι ο υποψήφιος αγαπημένος σου ίσως πιστεύεις πως τα στάνταρ σου είναι χαμηλά αλλά στην ουσία του πράγματος για σκέψου γιατί απέρριψες έστω και ένα ραντεβού με τους προηγούμενους πέντε άντρες που στο ζήτησαν.

3. Πλήττεις από αρνητικότητα. Δεν είναι μόνο η άρνησή σου να βγεις με συγκεκριμένους άντρες, ούτε και η άρνησή σου να δεις τα θετικά στοιχεία επάνω σου. Αν το πιστεύεις, τα αρσενικά καταλαβαίνουν μιζέρια πάνω σου. Μην αφήνεις τις προηγούμενες κακές επιλογές να σε κρατούν μόνη, μην αφήνεις τις αρνητικές κριτικές να σε κρατούν μπακούρι και γενικά, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε!

4. Η ανασφάλειά σου, το μεγαλείο σου. Είσαι πλάσμα που θα κράξει τους γύρω του για τις επιλογές τους στα προσωπικά αλλά ταυτόχρονα καταφέρνεις να γίνεσαι ακόμα πιο ανασφαλής στις δικές σου επιλογές. Βλέπεις μια κοπέλα με πληθωρικές καμπύλες στην παραλία, δίπλα της ένας κούκλος κι απορείς πως εκείνος γύρισε να την κοιτάξει και την ίδια στιγμή δένεις ακόμα πιο σφιχτά το δικό σου παρεό. Σταμάτα να ζεις για τους άλλους. Ζήσε για σένα και μην ξεχνάς πως μια ζωή την έχουμε. 

5. Δεν δέχεσαι ούτε ένα κοπλιμέντο. Σίγουρα κάποια κοπλιμέντα γίνονται με λάθος τρόπο. Υπάρχουν όμως και γνήσια αρσενικά που καλό είναι να μην απορρίπτεις τα λόγια τους. Και τέλος πάντων, αν δεν φλερτάρεις και λίγο, αν δεν ανταλλάξεις τα χνώτα σου δοκιμαστικά πως θα πας στις πίστες βρε κοπέλα μου;

6. Συνεχώς σε απόγνωση. Από τότε που είδες τις κολλητές σου να δεσμεύονται, η απόγνωση σε…πότισε! Η απόγνωση σου βγαίνει σε κάθε επόμενη γνωριμία και πρέπει να μάθεις να απολαμβάνεις ακόμα και τα απλά ραντεβού κι όχι να πηγαίνεις σε αυτά σαν γεροντοκόρη έτοιμη για γάμο.

7. Δεν απολαμβάνεις την εργένικη ζωή σου. Eίναι αποτρεπτικό για έναν άντρα να βλέπει μια γυναίκα που ψάχνει ένα ταίρι για να απολαύσει επιτέλους τη ζωή της. Προσπάθησε να νιώθεις πλήρης σε ό,τι κι αν κάνεις! 

 

Στάση εργασίας στους τηλεοπτικούς σταθμούς κήρυξε η ΕΣΗΕΑ

Διαβαστε επισης

loading...